Gruba dahil siteler alexa linki ile sıralıdır. Bu linklerden sitelere girip tek sekmede acıp sırasıyla belirlenen koşullarda gezeceksiniz. Bu gezinti doğal olarak alexa değerlerinize etki edecektir. Kontrolleri sıkı şekilde yapacağım sağlam grup oluşturma icin actım. Umarım herkes faydasını fazlasıyla gorur.
Gezintiyi yaparken chrome tavsiye ediyorum. Her grup uyesinde kesinlikle alexa toolbar kurulu olmalıdır. Aksi taktirde maksimum verim alamayız.
Grup Kuralları
*Gezintiler gun icerisinde mutlaka gercekleşecek.
*Bu grupta yer alan arkadaşlar, diğer alexa gruplarında yer alamaz. Tesbiti anında gruptan cıkarılır.
*Minimum gezinti suresi 15 dakikadır.
*İp adresiniz 55.555.xxx olacak şekilde en az 5 hanesi yazılı olacak.
*Gezinti suresi 00.01 de başlar 23.59 da biter bu zaman zarfı icinde mutlak gezinti yapılması şarttır
*Grup gezinti surenizin başlangıcı ve bitişi mutlaka yazmalısınız.
*Sayfalarda gezilecek minimum alt sayfa sayısı 5'tir.
*Gezintiyi mazeret bildirmeden gezinti yapmayan arkadaşlar sıradakiler bolumune alınır. 3 gun icerisinde donuş yapmayan gruptan cıkarılır. 3 gun icerisinde donuş yapıp 1 gun mazeret gezintisi yapan arkadaşlar sitesi gezilecek grup uyeleri arasına dahil edilir.
*Mazeret gezintileri tek gune aittir. Gun icerisinde 2-3 saat gezip telafi beklemeyin.
*İp adresi oğrenmek icin: http://www.ipsorgu.com/
*Kontroller sıkı şekilde gercekleştirilecek. Bu yuzden unuttum, giremedim (haber vermeksizin), zamanım olmadı şeklinde soylemler gecerli olmayacaktır.
*Grup sayısı maksimum 10 kişidir.
*Gruptan cıkanlar bir daha geri alınmaz.
*Yeni Kural: Gruba katılmak isteyen arkadaşlar once bana pm atacaklar daha sonra 1 gun gezinti yaptıktan sonra otomatik olarak gruba alınacak. Ayrıca o gun gezemeyecek arkadaşlar bana onceden bildirmeleri lazım.
Gruba katılmak isteyen arkadaşlar once grupta birgun kurallara uygun gezinti yapın, daha sonra bana aşağıdaki gibi pm gonderin:
Forum İyinet Kullanıcı adı :
Site adresi:
Global Sıra:
Şeklinde Bana PM atınız.
Sitesi gezilecek ana grup uyeleri ve siteleri:
1-PiyasaFaresi : Kontrol Linki: http://www.alexa.com/siteinfo/sinemajor.com --->Global Rank 250,510 - Rank in Turkey 2,677
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
Sitesi gezilecek ana grup uyeleri ve ikinci siteleri: Bu gruptaki siteleri iki sitesi olan arkadaşların gezmesi şarttır. Bu sitelerinde kontrolleri de yapılacaktır.
1-PiyasaFaresi: İkinci site kontrol Linki : http://www.alexa.com/siteinfo/ellimilimetre.com
2-
3-
4-
5-
Sıradakiler
Bu gruptaki arkadaşların sitesi gezilmeyecektir. Bu gruptaki arkadaşlar ozel durumlar dışında 2 gun icerisinde iletişime gecip 1 gunluk gezinti ozur gezintisi gercekleştirilmelidir. Daha sonra aktif gruba alınır. Aksi taktirde gruptan atılır.
Gezinti başlangıc ve bitiş saati ip adresi ile birlikte kesinlikle YAZILACAK. Ayrıca coğunuz 15 dakika gezinti yapıyorsunuz. Bunun suresini uzatırsanız hep beraber maksimum verim alırız.
Arkadaşlar niteliksiz gezinti yapan arkadaşlar var. 3 dakika 5 alt sayfa gezip daha sonra siteleri 15 dakika boyunca gezince verim alamayız. Ayrıca gezintileriniz maksimum 4 dakika olarak gorunuyor. Bu şekilde devam eden arkadaşların gezintilerini saymayarak bekleme grubuna alacağım. Lutfen maksimum 3 dakikada bir farklı alt sayfa geziniz.
Grup sayısı 10 ile sınırlandırılmıştır. Bu sayı bir daha artırılmayacaktır. Her arkadaşın 2 site ekleme hakkı vardır.Tek site ile devam etmek isteyen arkadaşlar ikinci site grubunu gezmeyecek. Aktif gruptaki arkadaşlar ikinci sitelerini p.m ile gonderebilir.
Sitenizin Alexa değerlerini iyileştirmek istemiyor musunuz?