ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR BU İŞİ YAPIYORUM.BURDAN BİRKAC ARKADAŞA DA VERDİM.KENDİLERİ İSTERLERSE YAZABİLİRLER.ETİK OLMADIĞI İCİN SİTE İSİMLERİNİ VERMİYORUM.DİĞER FORUMDA DA 100 KİŞİDEN FAZLASINA
VERDİM.ZAMAN ZAMAN DEĞİŞİK UCRETLERLE KAMPANYALAR YAPMAKTAYIZ.

HİTLERİMİZİN OZELLİKLERİ
1-HİTLERİN %80 i alman %20 si avusturya ve isvicre ve diğer ulkeler,
2- sitenize giren kişiler %100 gercektir.sitede ortalama 1 dakika zaman harcarlar.
3-adsense benzeri bir sistem.reklam verenler ve reklam alarak para kazananlar var.sizin reklamı (banneri birileri sitesine koyacak ve sitesinde gosterecek) sitesine koyanlar para kazanacak. dolayısıyla sizin reklamınız-banneriniz yuzlerce sitede gosterilecek.

4- otosorf ya da ptc değildir. 3 numarada anlattım sistemi ve gelen kişileri.

5-sitenize sayac koyarsanız kaynağını da gorebilirsiniz.
6-Hitler ptp sitelerine uygundur. yani popup ve layer reklam veren alman sitelerine uygundur.
7- BOT MOT DEĞİL HARBİ HARBİ GERCEK KİŞİLER.

GUNLUK 3K TEKİL HİT AYLIK TOPLAM 90K TEKİLHİT GARANTİMİZDİR. ( NOT HERGUN KILI KILINA 3000 KİŞİ GİRMEZ.BAZEN 2800 BAZEN 3500 BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ? )

ADSENSE İCİN KESİNLİKLE ZARARLI DEĞİLDİR.CUNKU HİTLERİ ADSENSE OLMAYAN BİR SAYFAYA YONLENDİRİYORUZ. ORNEK

site.com/sayfa.php buraya hit yonlenir.burada reklam olmaz. burdan diğer sayfalara gecen kişiye google hic bir şey diyemez.

ucret 25TL tl SADECE BUGUN İCİN GECERLİDİR.

odeme her banka var.

hikaye oku