Her Şey Vatan İcin

Her şey vatan icin,her şey vatan icin,her şey vatan icin,her şey vatan icin.

static: Dokulen bu kanlar yaralar bağlamaz acı değil bu vatan toprağına dokulen karış karış ya vatan ya da can
rabbimden rahmet sana kefensiz yatan.Gozune vur yada dikenle oyarım gozunu cakal fazla golge ediyorsun ha
turkcede de milliyet biraz daha ciddiyet belalın peşinde nefret onunde sağa sola bakmasana lan şimdi bana
Turk celikle geliyor işte sana bomba dalgalanan goklerde yıldız ve hilal hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal.

fuchs:Calışan turkiye gozumun onunde atam sen rahat ol yerinde mehmetcik tepede bekler nobette
turk bayrağı dalgalanır goklerde turkiye icin olurum ben sozumde kimse duramaz turkun onunde ben varsam bu
dunya uzerinde kimse bolemez bu vatan goklerde her zaman ilerleme hedefinde sozunu tutan ve namusun peşinde
bu vatanın ustunde herkez kardeştir bunu beynine iyi yerleştir.

Ses:Bizansı şaşırma sabrımı taşırma geliyor slep bu tepine suratına kartal gibi havalanırım gokleree gokler benim
ayyıldız benimsin gel.Affedemem vatanıma yanlış yapanı otuz bin askerin canını alanı aklına asılır şeymi bu
unutmadım yapılan resmi hatırladım gozumun onunde ağlayan bir kucuk cocuk baba diyor babasının kunyesine
mezar taşına sarılmış ne ne diye sordum bunu kendime.
Vatan Vatan toprak altında yatan unutma sakın seni aldatan her zaman şeytan bitsin artık olumler bitsin artık bu cile cekemem
bile bile.
Birlikten guc doğar gucler birleşti Static nefret ses (diyemem)gucler birleşti kotulukler yine kovar vatan sağolsun
Budur bizi birleştiren nokta hedef dorukta şaşma bir elin nesi var iki elin sesi var gucler birleşti hip hop
sonsuza kadar.