Google adsense editorlerinden biri az once adsense yardım forumuna yazmış.Aynen aktarıyorum:
Google Gadget Reklamları
Bugun itibari ile, “minik-siteler” şeklinde gosterilen Google Gadget Reklamlarının AdSense yayıncılarının sitelerinde gosterilmeye başladığını memnuniyetle belirtmek isteriz. Bu reklamlar, sitenizi ziyaret eden kullanıcılar icin ilgi cekici ve interaktif olduğu kadar reklamverenlere de ayrı bir değer katar. Sonuc olarak, reklamcılar ilgili hedef kitleye ulaşmış olur, kullanıcılar zenginleştirilmiş bir reklam deneyimi tecrube eder, resim reklam formatı kullanan yayıncılar da reklam alanlarındaki rekabetin artmasını sağlamış olur.
Gadget reklamlarının ne şekilde olduğunu merak ediyorsanız, aşağıda AdSense programımızın tanıtımını yaptığımız bir gadget reklamı bulabilirsiniz:
Gadget reklamları farklı şekillerde, olculerde ve formatlarda olabilir. Daha fazla gadget reklamı gormek isterseniz, Google Gadget Reklam merkezini (şimdilik sadece İngilizce) ziyaret etmenizi oneririz. Ayrıca Gadget Reklamlarının AdSense program politikalarına uyması gerektiğinden ve “maymunu yakalayın” tarzı rahatsız edici reklamlar olmayacağından emin olabilirsiniz.
Gadget Reklamlarının sitenizde goruntulenmesine hazır mısınız? Bu reklamların gorunmesi icin, reklam kodunuzu oluştururken, resim reklam formatını da secmeniz gerekmektedir. Ayrıca, gadget reklamları orta boy dikdortgen, ana afiş, ve gokdelen formatındaki reklam birimlerinde en fazla bulunmaktadır. Ancak yine de Gadget reklamların sitenizde gorunmesinin bir garantisi olmadığını hatırlatırız. Gadget reklamları hakkında sorularınız mı var? Lutfen Yardım Merkezimizi ziyaret edin.
Bu mesaj Hakkındaki goruşlerinizi AdSense Yardım Forumunda belirtebilirsiniz.