Cumhurbaşkanı Abdullah Gul, twitter'daki hesabı uzerinden, ''Blogların kapatılmasıyla ilgili de cok mesaj alıyorum. Anladığım kadarıyla bu alandaki hukuk gozden gecirilmeli ve kurallar toplu cezalandırmalara fırsat vermeyecek şekilde değiştirilmeli. Bu yonde gereken girişimlerde de bulunacağım'' yorumunu yaptı.

Cumhurbaşkanı Gul, twitter'daki hesabında şu mesajları yazdı:

-''(Zoraki Kral) ile ilgili cok sayıda mesaj aldım. Hepinize teşekkur ediyorum. Seyredenler genelde beğendiklerini soylemişler''

-''Sizin de takip ettiğiniz gibi gecen hafta Kahire'ye kritik bir ziyaret gercekleştirdim.''

-''Bu ziyaretin siyasi onemi bir yana, halk devriminin ateşleyicisi genclerle yaptığım toplantı cok ilginc oldu''

-''Mısırlı gencler, sosyal medyanın gucunu o kadar etkin kullanmışlar ki eski yoneticilerin tedbir almasına bile fırsat kalmamış''

-''Oyle ki ben kendileri ile konuşurken bir taraftan hepsinin masa altından parmaklarının calıştığını gordum. Surekli mesaj

yazıyorlardı''

-''Hatta sonradan oğrendim ki oğlum Ahmet de on binlerce km oteden, benim genclerle yaptığım toplantıyı sosyal medya kanalıyla takip etmiş''

-''Bu olayla bir kez daha şu kanaatim pekişti: İletişim teknolojilerinin eriştiği bu guc karşısında hicbir kapalı rejimin uzun vadede ayakta kalması mumkun değil''

-''Blogların kapatılmasıyla ilgili de cok mesaj alıyorum. Anladığım kadarıyla bu alandaki hukuk gozden gecirilmeli...''

-''Ve kurallar toplu cezalandırmalara fırsat vermeyecek şekilde değiştirilmeli. Bu yonde gereken girişimlerde de bulunacağım''

Kaynak :Burası.!