Google Adwords "Kalifiye Kişi" logosunu kullanma hakkına sahibim ve sınavı gectim. Adwords ilk olarak yaygınlaştığı zamandan beri kullanmaktayım ve tecrube sahibiyim. Gerek kişisel, gerek firma olan muşterilere hizmet verebilirim. İstedikleri takdirde Fatura kesebilirim.

Reklamlarınız istediğiniz kelimede, istediğiniz sırada, istediğiniz bolgelerde (ulke,şehir), istediğiniz saatlerde ve buna benzer diğer isteklerinize gore ayarlanır ve istediğiniz şekilde raporlanarak size ulaştırılır.

Sitenizin iceriği cok onemlidir, İllegal tum sitelerin ve Kontor uzerinden para kazanılan (ringofon v.s.) firmaların reklamlarını kesinlikle kabul etmiyorum. Siteleriniz muşteriyi aldatmak yonunde olmamalıdır.

Reklam yayınlatmak isteyen firma/şahıs lar odeme yapmadan once deneme reklamı isteyebilir. Uzun sure calışmak isteyen kişilerle sozleşme imzalayabilirim ve fiyatlarda ozel indirim yapabilirim.

Siteniz Google Adwords kurallarını aşmadığı muddetce oluşabilecek reklam cıkmaması gibi durumlarda sorumluluk bana aittir, aksi halde sorumluluk kabul etmiyorum.

Fiyatlandırma:
Aylık
50-500 TL arası : %20
501-1000 TL arası : %18
1001-3000 TL arası : %15
3000 TL ve uzeri : %13​