VERSE 1
Cılız hemcinsler takipte, rapi kovalar aheste ve ben deparım. Ya rapim Yarabbimle satırımın altına imza bularım, bulamayan abideler yuzeydeler. Derinimde flow biler, rhyme eser flag diker. Mira kabilesinde torem ahkam değildir makam rakam 1. Solunuma alet ettiğim her bir cek, geride kalanları kalaylar ve taylar koşarken cıtanın onunde oturan boğalar gucenir ben ne yapayım (napiim) kime catayım (catiim) ha? Rahatımı bozan ozan-ı caylak huzur bozan olursa tozan kim olur? Ozan. Her sazan rapi kitap yazan olursa kazan dolar atıp tutan azan, ozanlar derneğinin mezarını hazan mevsiminde kazan ve rap toprağına bayrağı basan ben Ulubatlı Hasan kimliğinde Kozan dağı. Son soze gerek yok, ilk sozun faili mechul, kulların arifi rapi serdi onune rehine kaldı(cuce) cumlelerin, noktamı ben koydum, el senin yaz!...

Nakarat:
Rap gafil, kefil kim? Sefil sen cekil devran benim, ruzgar efil
Şekilsizler tekil kafil, rapim arşa değdi, son soz mektebin. Rap gafil.

VERSE 2
Panik yok gereksiz car car pancara cevirir, harcar. Ses kesin!... Oskar sinemaya hak, hiphopa zarar, kollestrollu flowlara dur diyen yok, bu ne iş kim takar? Nacar kırıldı şopar, tek duze birikimi, sar, yak, yaz lirikimi, kalbinde batı yakası işareti. Anılarımı da karakalemlere verdim. Ayet-i rap var mıdır acaba? Bir tekbir mi alsam? Kirlenir miyim? Rap yaparken gunaha mı girdim? Ben tekilim,tekelim, tekeline tekme, tekerin olsa kaza sebebi, patlak, kaltak duştu bu yola tek yuzu catlak.

VERSE 3
Rap mazeretimi kabul edene bir sor, bulamacın icindeki rhymeların hepsi isyanda. Zamanım bu rapin icine azimi ekledi ve tekledi tum caylaklar bekledi, gum etti tekerleri teker teker, ileri yuruyun!... Burası yerimiz hiphop'un aynası, realin anası, kodumun danası, ateşte yanası elimde makası. Kesin!... Kesin ipleri, sarıverin ileri musfette tipleri, ozenti dilleri, biten pilinizi izimlerinizin izinde rapleriz, bizim kalır izimizin ciziniz resmini kerizlerin izimleri, ezintileriyle ezin,sezin!...Bizim lirik hedefte. Siz ses kesin!...