Son zamanlarda Adwords hesap/kupon satışlarında dolandırıcılıklar arttı.
Hesap alirken dikkat etmeniz gerekenleri bir kac maddede yazmak istiyorum.
1 - KESINLIKLE 200YTL'Den yuksek bakiyeli hesap ALMAYIN. Zararli cikarsiniz.!
2 - Hesap bakiyesine yada o an reklamlarin gorunur olduguna kanmayin! Reklamlar her an google tarafindan durdurulabilir ve
hesabiniz askiya alinabilir. Hesap aldiginiz kisiye size kac gun garanti verdigini sorun. En az 7 gun reklamlarin gorunme garantisi
isteyin. 7 gun icinde reklamlar durursa paranizin geri odenecegi garantisini isteyin.
3 - Aldiginiz hesabin fatura bilgilerine dikkat edin. Kredi karti(calinti) ile acilmis ve para yuklenmis
hesaplar kesinlikle kisa sure icinde askiya alinacak ve reklamlar gosterime girmeyecektir.
4 - Kuponla acilan hicbir hesap teorik olarak 250$ den yuksek bir bakiyeye sahip olamaz.
5 - Yuksek bakiyeli hesap satan arkadaslarin: "Ihtiyacimi giderdim simdide satiyorum" , "Elimde kaldi satmam lazim" gibi
bahanelerine inanmayin.
6 - Forumdaki eski kullanıcılar ile iş yapın.Foruma adwords satmak icin gelen insanlara guvenmeyin. Daha once paypal bozmuş olan, Karşılıklı ticaret yapmış olan kısacası iTrader i ceşitli durust alışverişlerle dolu kişilerle iş yapın.
7 - Son ve en onemli konu: Kesinlikle hesabi ilk olarak gormek isteyin yukaridaki durumlara dikkat edin.
Iyi alisverisler.
Adwords Hesap: İcine ceşitli yontemlerle bakiye yuklenmiş aktif hesap anlamında.Hesaba girip reklamı oluşturmaktan başka yapacagınız birşey yok. Dolandırıcıkların hepsi Hesap Satışlarında oluyor.
Adwords Kupon: Ceşitli degerlerde aktif ettiginiz hesaba ekleyerek bakiyenizi yukseltebileceginiz. Rakamlardan oluşan kredilerdir.