Karma cevre kozmopolit, fiiller kozmopolitik, secilmiş elcilerdik buraya nakledildik hepimiz, bir elin nesiyiz. Emre dayalı yamalı jon hayatlar icerisinde itaatin emanetindeyiz biz, biz kimiz? Zilimizi birisi calar ve adımızı sesleniriz bir elin nesiyiz. Sıradan işler icin beklediğim o sıralı kuyruklar kac can aldı? Emekli bitkin halde cok emekledi ve ambulans yetişemedi ve vahime kritik terkedildik, trafik lacka olsa dahi, olumler karizmatik bak bey amca!... Adıma dikkat et!... Şakam yok!... Rap ilmine hicivi Tanrı ekledi ve Sagonun dili hic sekmedi, ermedim, yeşermeyen bir ciceğim, ulkemin saraylarında kac beyinsiz izledim, komikti sozleri, yapay mitingleri kağıda bağlı kalarak halka seslenişleri ,egzotik vaatlerinde bir gramsız gerceği
KORO
Ey dilim yardım et bu şarkı uzun!...
Sırtımdaki yaralar da, bedenim ustunde buzun
Ve kaymakta son yokuşu ve acı verir bedenime hızla tuzun yakar onca eşilen deşiklerimi
Golgesi dağlara kazındı ruzun manzumu mazlum dinledi.
VERSE 2
Vekili kendini asamamışların dokunulmaz abideleri, tonlarca ses telinin işlevsizliği, yatakta inleyen nağmeleri, yurutulemeyen işlerin sonunda yuruye bilir mi ileri cennetim? Merak etme ben sana kenetim!... Bu yaşıma kadar o sandığa bir reyimle girmedim. İnsanı insan yapan duşunce, hur demokratik bir sahne, burası ulke, ben vatandaş, duşunebilirim pek tabii ki. Dilime morfin etki etmez, kalemim sinsi, suclu ellerim. Ben rap'erken boşalırım, sizi teperken yokuşa cıkarım (kuheylan!...)Dilim sert, rapim mert o kadar
Sagopa Kajmer - Manzumu Mazlum Dinledi
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema ve Sanat
- Müzik
- Şarkı Sözleri
- Sagopa Kajmer - Manzumu Mazlum Dinledi