Merhaba,
Bundan 2 ay kadar once adwords ile reklam veriyordum, bitkisel zayıflama urunumle alakalı. Sonrasında Acılış Sayfası ve Site Politikaları ile ilgili uyarı aldım. Bunun uzerine sitemde bircok değişiklik yaparak yeniden incelem istedim. İkinci olarak gelen cevapta sitemin yine uygun olmadığını belirterek adwords hesabımı kapattıklarını belirttiler. Bende fazla kurcalamadan başka bir hesap actım hatta muşteri paneli olan bir hesap actım, cunku muşterilerime ait sitelerde vardı ilk hesap altında. Boylece herbirinin hesabını ayrı ayrı yonetebileceğimi duşundum. Daha henuz bir reklam kampanyası başlatmadan birden bu hesabımında kapandığı mesajını aldım. Sebebini soran bir mail attım google'a. Bana yine basmakalıp bir cevap ile eski hesabımla olan ilişkiyi keşfettiklerini falan soyleyip. Beni tamamen adwords'dan men ettiklerini soyleyen bir mesaj attılar. Bende dedimki ilk hesap altında olan diğer sitelerin bunda bir sucu yok. Hata varsa benim ama onları neden yasaklıyorsunuz. Yine basmakalıp bir cevap ne en son olarak "Kabul Edilemez İş Uygulamaları politikamızı ve/veya Şartlar ve Koşullarımızı surekli ihlal eden başka bir hesapla ilişkili olduğunu tespit edilmiştir. " diyerek bir daha adwords hesabı acamayacağımı soylediler.
Bende bugun google'ı bu sebepten dolayı mahkemeye vereceğimi bildiren bir mesaj yolladım.
Daha onceden başına boyle birşey gelen var mı? sizce ne yapmalıyım? Yani adwords işim ile ilgili onemli. Ayrıca ilk soruna sebep olan sitemde de anormal bir durum yoktu. Benim sitemin iceriğinde ne anormal bir idda nede sacma sapan vaatler vardı. Gayet yasal bir urunu , resmi olarak faturası ile satıyordum. Bugune kadar zaten ne bir şikayet aldım nede bir sorun. Zaten yeni başlamıştım bu işe..
Sizlerden fikirlerinizi ve onerilerinizi bekliyorum
Teşekkurler.