15dk once daha onceden 4-5kez kupon sattığım biri gelip mail ile birşey yolladığını soyledi bende maile acıp baktığımda bir link gordum. Link'e tıklamakta tereddut etmedim cunku daha onceden pek cok kez alışveriş yaptığımız biriydi. Neyse, link'e tıklayınca Cookie Spoofing tekniğiyle Cookie bilgilerimi caldı daha sonrada Parola Sıfırlama adımından kendisine Parola Sıfırlama link'ini gondererek Şifremi değiştirdi. Bu kadar uzun sureli iş yaptığımız insanlar bile boyle Sahtekarlıklara başvuruyorsa bazen 2 kez duşunmek gerekir.. Kendisinin adını ve soyadını biliyorum.. Cok yazık olacak... Neyse asıl soylemek istediğim **[email protected] adresinden biri kupon satmaya kalkışırsa sakın kupon almayın.
## MSN Adresim Calındı!!
## Kupon satmıyorum!!
## Msn adresim(**[email protected]) yoluyla kupon satmaya calışan kişilere kesinlikle para gondermeyin!
Not: Mail ustunde herhangi bir domain,hosting vs birşeyim yoktu. Zaten icinde mail tutmuyordum. Tek endişem sizin gibi daha onceden kupon sattığım kişileri dolandırmaya calışmasıdır. Lutfen bu yazıyı okuyamayan arkadaşlarada iletin..
Teşekkurler,
**[email protected] (Stupid Fish)