Merhabalar arkadaşlar bugun sizlerle Adwordsun son ucretsiz kuponlarını sunmak istedim ve bu makalemi yazmaya karar verdim .
Oncelikle şunu belirteyim arkadaşlar daha once 3-4 defa form doldurup ucretsiz kupon talebinde bulunmuş olmama rağmen kupon kodu gelmedi ;aşağıdaki kampanyadan başvuru yapınca kupon kodu 1 saate kalmadan geldi,başvuran kişilerin hemen hemen hepsine cıkacağına eminim.
Bildiğimiz gibi artık 1 Ekimden itibaren ,Adwords kuponları eskisi gibi bol bol dağıtılmayacak ve Adwords hesabına bir miktar ucret yatırmayanlara Adwords kuponu verilmeyecek bu yuzden bir an once sizde kuponlarınızı alın
Kacırılmayacak bir fırsat olduğunu duşunuyor ve nasıl alacağını anlatamaya başlıyorum.
Oncelikle >buraya tıklayınız.
Sağ kısımdaki formu uygun ve doğru bir şekilde doldurunuz.
Son olarak bana kupon gonder butonuna tıklayınız.
Kuponunuz bilgilerinizi doğru ve duzgun yazdığınız takdirde mail adresinize en kısa zamanda Google Amca tarafından gonderilecektir.
Eğer bir cok ucretsiz kupona sahip olmak isterseniz formdaki Telefon Numarası kısmına farklı bir cep telefonu numarası giriniz ailenizden birisinin veya arkadaşlarınızın olabilir .Ek olarak e-posta adresinizi de farklı giriniz belki vermez Google Amcanın işi belli olmaz cok kupon almak istiyorsak işi garantiye almak lazım .Ben de şimdi başvuracağım ikinci bir kupon icin .
Not: Kuponların son kullanma tarihi 30 Eyluldur unutmayınız .
Daha Fazlası İcin Kaynak: http://hayalcin.com/100-tl-degerinde-ucretsiz-adwords-kuponu-kacirmayin.html#ixzz279BH67VL