Bildiğiniz gibi Google daha kalifiye eleman yetiştirmek icin reklam yoneticisi olmak isteyenleri sınava sokuyor. Bu sınav sonunda hangi alanda uzmanlaşmak istiyorsanız o alanda sınava giriyor ve başarılı olursanız sertifikanızı alıyorsunuz.

Bu sınava hazırlanırken Google’ın bir cok eğitim metaryelinden faydalanabilirsiniz. Ancak insan yinede ornek soru gormek istiyor. Bende bu eksiği gordum ve Google Reklamcılığı Temelleri Sertifikası icin sınavda sorulan soruları not aldım. Bu notun sınav oncesi hazırlık yapmak isteyenler icin satıyorum.

50$ olan sınav ucretinin boşa gitmesini istemiyorsanız bu fırsatı kacırmayın derim.

Arama Ağı Sorular -> 109 soru – 40 TL
Reklamcılığın Temelleri -> 113 Soru – 40 TL
Goruntulu Reklamcılık -> 110 Soru – 40 TL
Raporlama ve Analiz -> 100 Soru – 40TL

1 Tanesi 40 TL
2 Tanesi 70 TL
3 Tanesi 90 TL
4 Tanesi 100 TL

Tamamı Orjinal bir-birinden farklı 432 soru sadece 100 TL

Not: Amacım hazırcılığa konup Adwords gibi kaliteli bir hizmeti, kalitesiz yoneticiler yuzunden katletmek değildir. Onun icin sınav sorularınun cevabı işaretli değildir. Sınav sorularını alan kişilerin onceden bu soruların doğru cevabını kendilerinin bulması gerekiyor.

Yuksek başarı gostermek isteyenler icin kacırılmaz bir fırsattır.

İletişim: [email protected] yada Kişisel sayfamdan irtibata geciniz.

Odeme şekli: İŞ Bankası , Ziraat Bankası, YapıKredi Bankası aracılığı ile yapılacaktır. (Misli hesabı da aktiftir.)Pazarlık yada takas soz konusu değildir.