Silver Paket.
20 TL Karşılığında AdWords uzerinden 40 TL lik reklam cıkışı
Bronz Paket
50 TL Karşılığında AdWords uzerinden 100 TL lik reklam cıkışı
Gold Paket
90 TL Karşılığında AdWords uzerinden 200 TL lik reklam cıkışı
Premium Paket
220 TL Karşılığında AdWords uzerinden 500 TL lik reklam cıkışı (Premium paketten bir uye en fazla 2 tane alabilir sonraları icin fiyat 200 TL Karşılığı 500 TL)
Onemli Bilgiler.
*Reklam cıkışları kendi hesaplarımızdan sağlanmaktadır. Takip icin izleme kodu gonderebilirsiniz..
*Gunluk cıkışı yapılan reklam miktarları ss olarak sizlere raporlanır, Whatsapp veya mail uzerinden iletilir.
*Reklam cıkışı yapılan hesap bilgileri kesinlikle sizlerle paylaşılmaz izleme kodu ve ss ler ile takip edebilirsiniz:
*Tbm (Tıklanma başına maliyet) 0,05 ile maxsimum 0,50 kuruş bazında olur istisnai durumlarda 60 kuruş da olabilir. Bunların ustundeki tbm ler telafi edilir. (Bazı sektorlerde ozellikle cok fazla rekabet yaşanan, bu kural gecerli olmaz bunlar anlaşma sağlanırken belirtilir.
*Google reklam politikalarına uymayan sitelerin reklamları onaylanmaz ise ucret iadesi yapılmaz farklı bir site adına veya Youtube Videoları uzerine reklam cıkışı sağlanabilir.
*Gunluk maksimum reklam cıkışı 50 ila 100 TL dir.
*Olabildiğince hızlı reklamlarınızı onaylatıp yayınlatmaya başlarız ve butcenizi kullanırsınız.
*3 yıl ve daha eski uyelerin Silver, Bronz ve Gold paket odemeleri iş bitiminden sonra alınabilir Premium paketlerde ise yarısı iş başlarken yarısı iş bitiminde şeklinde alınır.(Sadece 3 yıl ve eski uyelerde bu kural gecerlidir lutfen diğerleri teklif etmesin.)
Sıkca Sorulan Sorular
1-Soru; Domain banlanma riski varmıdır ?
Cevap; Hayır boyle bir şey olsa rakip firmaların domainlerini banlatırdım.
2-Soru; Boyle bir şeyi nasıl yapıyorsun?
Cevap; Meslek sırrı soyleyemem.
3-Soru; Cok yuksek butceli reklamlar cıkmak istiyorum bunu yapabilirmiyiz?
Cevap; Ne yazıkki şuan icin Premium Paket ustu reklamlar cıkamıyoruz. Lakin en ust paketten bir işlem tamamlandığında tekrar satın alabilirsiniz.
4-Soru; Birden fazla sitem var hepsinde reklam cıkmak istiyorum sağlayabilirmisiniz ?
Cevap; Evet istediğiniz kadar site uzerinden reklam cıkabiliriz.
5-Soru; Ben ss lere veya izleme şablonuna inanam reklamların cıktığına dair cok daha net kanıtlar istiyorum sunabilirmisiniz?
Cevap; Guven artık kolay bulunan bir şey değil tabi size şoyle bir oneri sunabilirim uzak masaustune bağlanan programlar ile AdWords hesaplarını inceleyebilirsiniz.
*iş yogunlundan dolayı premium paket satışı bir sureliğine durdurulmuştur.
*R10 ve wm araci uzerinde bir cok trade ve referans vardır.
İletişim Whatsapp 0543 742 33 30