İcinde curuduğum odama ket.Ben oğrenci hayat mektep.Haren gurra yıkılır hatıra.Hassas yapraklarımın sonu cıka hayra bat.Armoni gelsin kulağa.Acılır susta.Ya rapim ya olum ya dunya ya feza ne hasım ne calım ne yapım ne yıkım değil umurumda yak.İzbe hayat hep hazır ol rahat Hayta Hilkat ve kalp hacamat.Yolculuğun bi kundak bi toprak.Kahkalarımda kayıpta murat.Hayli hayati rap mutemadi.Ort ustumu mermer baki gom busbutun her şeyim hayali.Geciktirme vaktim bu ikindi..Checkmate..Kahpe felek işin acı uretmek ne bilirsin sen nedir uşumek titremek.İsteğin acılara tuz biber ekmek demek.Kolo deneyimli denek.Yalnız hep sukunet ve net.Altını ustunu tersine cevirir.Ustune ustluk camları devirir..Tadan bilir.Sen gulerken ben pek ilgilenmem..Buradan gectin mi bilmem..Kim tutmuş,kim kesmiş,kim pişirmiş kim yemiş.Sen gulerken pek ilgilenmem yalnız uyanmak cehennem.Madem uyku yarı olum canıma gecedir kasteden.

Nakarat:
kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi gunleri ayları yılları anıları hatta kendi devremi cehremi yakın cevremi dahi sen bir sırrı bile tutamadın artık neyi paylaşabiliriz candan ki esti ruzgar hiclikistandan olmek tatlıydı baldan serpilmiş hayalime gubar-ı gam ve ızdırap koleramın rapi zat hani nerde o eski rulo kat hababamın ruhu kactı gelde gor Rıfat halkım konuşuyor kendi dilini cat pat KOLAYSA ANLAT!

Yuruyuşu paytak paytak farları yak karşıya gecmeye calışıyor caylak.Sen aslında bir hissin dedim mi aniden yok oldu hortlak.Doydumu tumbak 24 unde 3 oğunde bebelac bitirme hepsini kardeşine de bırak.Biz oyle gorduk babadan anadan yarenden..Hayatında her şey dumenden..Bir gun olursen bilme benden..Bariz boynumu bağladım balona..Şimdi baya bir yukseldim yerden sana koyuldu denden.Selam getirdim sana Hollandalı William Tell'den.Debelenmezsen cabuk biter işimiz eğer beni dinlersen her dem..

Nakarat:
kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi gunleri ayları yılları anıları hatta kendi devremi cehremi yakın cevremi dahi sen bir sırrı bile tutamadın artık neyi paylaşabiliriz candan ki esti ruzgar hiclikistandan olmek tatlıydı baldan serpilmiş hayalime gubar-ı gam ve ızdırap koleramın rapi zat hani nerde o eski rulo kat hababamın ruhu kactı gelde gor Rıfat halkım konuşuyor kendi dilini cat pat KOLAYSA ANLAT!