Sozum kulaklarına değsin duvara vursun başını gucum Yıllar gecse vakit durur alınamayacaktır ocum Ardıma aldığım dilaverle başlamıştı buyuk gocum Devler ortasında bir omzu yere yakın bir bucurum Ah bu korpelerde kalmamış fikir akıl Dumanlı bahcelerde aleve ver otu tipin coni maykıl Bir tarafta kel oğlanlar, diğer yanda mevlanalar Eski dosttan duşman olmaz bunlar en buyuk yalanlar Tilki orda bir umitsiz dağla hayal kurarken Nedense ipini kestin sattın grubunu erken Kalbin neyse nefretinide kendi elinle şah mat ettin Velakin şimdilerde yediğin tabakları tekmeledin Bana diss atarken eminimki kullanacaksın kaf kef Cumle sonuna koyacaksın kaf kef senin yerin kenef 3 Nankor bir araya gelmiş cekip gitmiş şeref Esefle kınama gorevindeki yalakalıkla mukellef Rapte sahte yan sahte kan sahtoman Maslak yalısındakileri bilse napardı resepsiyonist baban Ve ağla lan rap hayatın bitti maymun carli şarlatan ve Durzu, burası senin havanı alan Sago lan Durbun kurşun palaska postal gorcek, gitmediği askeriyede Balistik gorcek mercek Keksin gerzek, kroki ile kalkan batın inecek Bu duruma en cok catal flex sevinecek (Devam) Allah sizi sagopa kajmer şerrinden korusun İllallahla kacış dur, bismillah sana haram gavur Eyvallahın sonu boğaza daim konuk olur Fantezilerini kur bosporus ortasında tekbaşına osur dur Kendine bir gun kotu gozlerle bak ayıbını yuzune vur Aşağıla durust ol bir kere olsun sınırda dur Yalanla beslenen kulaklarıma dilersen kopekce av kur Cihanda 3 şey maneviyse onur -huzur -gurur Baksen şu işe ee maneviyata saygıda kusura mı kalmış iki Hece Tepelemesine cık sago omzuna yuklen kır kalbini ver elime Baksen şu işe maneviyata saygıda kusura mı kalmış iki hece Tepelemesine cık sago omzuna yuklen kır kalbini ver elime Baksen şu işe ee maneviyata saygıda kusura mı kalmış iki Hece Tepelemesine cık sago omzuna yuklen kır kalbini ver elime Baksen şu işe maneviyata saygıda kusura mı kalmış iki hece Tepelemesine cık sago omzuna yuklen kır kalbini ver elime Beni devirmek cok kolaysa tarihinden Adımı sil En temiz denizde bile var gozden ırak koli basil Fil şirindir amma onca sineğin başını ezendir bil Ben humusla rahat uyurken seni saracak kill bill Sozlerimdir kulaklarına kabartma tozu Her ustanın sırrı gizli sağ elinde saklı kozu Şaşmamakta şaşı bakışla bakmamakta kantarın dozu On bin resme dahil olsan ben veririm en iyi pozu Sahana ceza kestim, ben ağlamazken vurur dilim Benimle ay lı ben li konuşma dilini keserim Rap hayatını tek parcamla bitiririm yeminliyim Bundan sonraki kariyerinizde esenlikler dilerim (esen) Oyle nankorsun ki buz dağlarını eritemezsin Acık arttırma yapsan bana rapini yediremezsin Rapstarım desen sokak sanatından bihabersin Tek bir ihtimal var desem yerli yalaka sensin Baksen şu işe ee maneviyata saygıda kusura mı kalmış iki Hece Tepelemesine cık sago omzuna yuklen kır kalbini ver elime Baksen şu işe maneviyata saygıda kusura mı kalmış iki hece Tepelemesine cık sago omzuna yuklen kır kalbini ver elime Yeaaah 2 cift 0, 5 yo sago motherfucking empire yea man