Mail'ime Geldi, Aynen sizler ile paylaşıyorum.
(Not: Bu bilgi; Turkticaret.net'te uyeliği olan kişilere geldi. Benim domain vardı; belki de sadece domain'i olanlara gonderiyordu).

Ticareti Kolaylaştırma E-Bulteni
Google ve TURKTICARET.Net,
Turkiye pazarı icin ‘Pazarlama Ortaklığı Anlaşması ’na imza attı

Değerli uyemiz,

İnternet artık hayatımızın her alanında yerleşmiş durumda. İnternet Hizmetleri alanında oncu bir firma olarak, ilk kurulduğumuz gunden bu yana İnternetin iş yapış şekillerine etkisi ve en onemlisi ticari geri donuşum sağlaması konusunda calışmalar yapıyoruz. Bu noktada karşılaşılan en buyuk sorun; internette duşuk maliyetli ve etkin tanıtım yapabilmekti...

Gercekleştirdiğimiz calışma ve goruşmelerin sonunda, bu soruna yonelik cozum urettiğimizi size bildirmekten buyuk mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.

Google ile Turkiye pazarına yonelik gercekleştirdiğimiz "Pazarlama Ortaklığı Anlaşması" ile tum muşterilerimize Google AdWords urununu 50 YTL ucretsiz olarak sunma konusunda anlaşmaya vardık.

24 Kasım 2005 tarihi itibari ile başlayacağımız kampanya oncesinde, ilk olarak siz değerli uyelerimizi bu konuda bilgilendirmek istedik.

Google ile yaptığımız işbirliğinin işinizin ve Turkiye İnternet'inin gelişmesine katkıda bulunmasını ve verimli sonuclar doğurmasını diliyoruz.

Saygılarımla

Genel Mudur
Murat YANIKLAR

Resmi: