Bana bir oyku anlat,bir oyku,bana bir oyku anlat
Bir oyku bildiğimi sanmıyorum
Bir oyku bilmiyor musun?Bana hemen bir oyku anlat!
DİNLE ŞİMDİ DİNLE ŞİMDİ
Ben dilerken ağlar ellerimde bir dua ve mağaralar yarattım iclerinde kalplerin yuzunde nur yok, gozunde fer yok, sozumde es cok anlamazların zoruydu aklı taşlamak kazanmak her yarışta,hilelerle derbeder yurek yarattı anlayın acıttı darbeler kalemde bir silah ve ben, şiir yazardım her gune yuzunde duştu bak guneş ve golgelerdi yanıma oğlelerde oyle derde dalma leadri.orselendi gozlerinde yaşların dilencinin dilinde bir dilekce olmuş ellerinde akceler kiralık,hepsi boş yetim bu duşlerin kayıp kor olmuş her seferde suclularsa onlar anla, zamanla anla cizgilerle doldu omrumun varoşlarında şarkılar yazıldı kac kere ve noktalarla son bulan bu saltanatta ellerinde kaldı sanma,yalanlarıyla doldu yarının yazık ziyan edildi tazecik dileklerimse sayfalarla solmuş anlayın(anlayın,anlayın...)
NAKARAT X2
Kimi dikenli gullerin ve kimisi sahte seslerin karanlık her satırda sayfalar yakılmış hislerim
Doğarken ağlar ellerimde caresiz dua hayatki doktu yaşımı bak koroldu gozlerim
Yarınlar oykulerde saklı tenhadır yuzumde gulmeler kafamda kar yağar sozum soğuk uzak hayaller,ve terkedil ve gulme dert sokaklarında caresiz adımların adıydı Leadri haykırır yeter,ve sancılar yazarken aldı ellerinden omru kaygıdır gozunde damlalar suzuldu,dudaklarında kufre dondu her temenni secde etti cumleler sırayla affedin dedikce yaş kokardı gozlerim ve ben bulut, yağarken hep semada yanlızım kararsız ellerim kor etti cekti durma ciz,yorulma koş,yolun sonunda mutluluk kanatlı kuş duş oldu bak beden ve beklenen donermi geriye,don dedim duyanmı var kader derim cekende ben ve gul yanaklı bir cocuk doğarken her satırda, nokta oldu omru sonlarında sayfanın yoruldu şair aklı terse dondu dur cevir duzelsin ellerinde Leadri olmesin sesimse sonsa gormesin gozum huzunler hep musade ister uzgunum, uzgunum uzgunum...
Kimi dikenli gullerin ve kimisi sahte seslerin karanlık her satırda sayfalar yakılmış hislerim
Dağarken ağlar ellerimde caresiz dua hayatki doktu yaşımı bak koroldu gozlerim
Sagopa Kajmer - Karanlık Satırlar (ft.Leadri)
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Şarkı Sözleri
- Sagopa Kajmer - Karanlık Satırlar (ft.Leadri)