Sagopa) Hiphop evvel olsa rap sonumdur, okşa Evreni, sozunle yokla cevreni kağıtta saklı Sagonun gizli gozleri,
�Dur orda!..� Kalp atışlarım yolumda rehber, Anca vardı zorba rapler �Sagopa Kajmer�. Muhru Bastım, sen aylak oldun sıktım ve caylak ateşe Yaktım, tılsım tıkadım icine, rapimin inine Kazıdım adımı Sagopa K, yolumda rehber oldu
(yo:yunus ozyavuz) Kalp atışlarım 7-8 B ve P ve M, teklemezse son sozum, kekeleme goruntuler Gorecek cift gozun,
Lekeleme sezinler bendeniz, seke seke yurur Dilerse hiphop ormanında, yeke yeke rapinle Savaşacaksın,
Oğlu rapin onunde keke kelimeler savuracaksın Sakarca.

(Kolera) Cumle arasındaki anekdotlardı Dikkatimizi cekenler derinleştik konularımızla Carptırılmış masallarda bizimkisi,
Bozuk oyuncaklarla bitirdik biz evciliği ken Geymiş diyorlar barbinin akıbeti mechullerde bir Fincan kahve var mı?
Derken başlayan hikaye kahveden ote kocasındaydı Gozu hoşbeş sohbetlerde beş cayları icmenin Zararları sizi ayda
Ararken gecen zamanda kendini unutmanın Dayanılır hafifliği mi bu? Nobetci eczanelerde Beklettik ruhumuzu ustunde tehlike anında kırın Işareti kafamızın dikinde kurban bayramı Arifesinde olu koyunlar ardında bildiğimiz Kurallar aslında,
Şimdi de şemada gosterelim aman vermez Suskunluğu hilesiz hurdasız hayatım karanlıkta Uşumek ne ki?
Varsın dokulsun kanatlarım, oyle bir rol almış Ki kolera, okudum okudum anlamadım seyrederken Hayatı,
En onden kendime sahne bulup oynadım, kendi Kendime konuştum hem kızdım hem guldum halime, Cita noktasından denize girip dinlendim aslan Yelesinde. Duvarlar renkli olsa da karanlıkta ne Gorebilirsin ki? Bir kore rengi nasıl Anlatabilirsin ki?
Mikrop renkli olsa ışık versen gorebilir misin ki? Mikrobu nasıl kırarsın, bana hangi kimyayla gelebilirsin ki? Bilirsin;
Asidin ustune baz dokmuştum maksat PH olsun diye