GENEL SEO BİLGİLERİ

Google de ust sıralara cıkmak icin ne yaparım sorusuna verilecek cokca cevap vardır, ama karışık değildir net cevaplardır. once amacınızı ve sitenizin ne konuda yukselmesini istediğinizi bilmeselisiniz.
doğal olarak iyi bi sıralama icin SEO Calışması onemlidir, nitekim zaten bunun icin burdasınız, olayın icine yeni girdiğinizde "ne seo mu, oda ne, ooo adamlar şimdi neler yapmıştır neler ben sıralamaya felan sokamam sitemi" tarzında bi duşunceniz olabilir, aslında herşey basit, orneğin kendinize ozgu olacak paylaşımlar, istikrar olcak ve bu işin biraz zaman gerektirdiğini bilicek, cok değil, bir diğer SEO Makalem de belittiğim gibi 1-2 ay en fazla, evet en fazla 2 ay sonra cok guzel hitler alabilirsiniz, tabi istikrar ve farklılık yaratırsanız, hani yazıyı kopyala yapıştır tarzıyla biyere gidemezsiniz, emin olun google bunları yemez, cok iyi bi motor.

SİTEMİ GOOGLEDE UST SIRALARA CIKARMAK İCİN NELER YAPABİLİRİM?

1-) Girdiğiniz icerikde ki kalite onemlidir, GOOGLE bunlara dikkat eder, orneğin makalede ki yazınızın konusu futbol olsun, iceriği girerkende futbol kelimesini 2-3 kere vurgulayın, okuyuculara yeterli olabilir belki yazı ama arama motorları yazıyı duz okumaz, detayları da onemlidir, orneğin bakın ben SEO kelimesine deminden beri vurgu yapıp site ici link veriyorum, vurgudan kastım kelimeyi "kalın" şekilde yazmak, google buna dikkat eder.

2-)Başlığınız, konu başlığı icerikden farklı olmamalı, cunku GOOGLE İNDEX alırken konuyu, Google de konunun adı on planda gozukecek.

3-)https://adwords.google.com/ko/KeywordPlanner/Home?__u=4598692985&__c=6518006345 burdan gerekli işlemleri yapıp, en ok aranan anahtar kelimelere gore makalenizde vurgular yapın, etiket verin. (buna alternatif site cok ancak komşunun yemeğini komşudan iyi bilemeyiz )

4-)vurguladığınız yazılara link ekleyin, orneğin araba kelimesini kalınlaştırarak vurgu yaptığınız da, sitenizden araba ile ilgili başka bi konunun linkini o araba kelimesine verin.

5-) SEO Teknikleri Konusunda diğer onemli şey ise konuya eklediğiniz Resimlerin adlandırılmasıdır, orneğin bir resim yuklediniz ve acıklama vermediniz, google resmin neyle ilgili olduğunu bilemez ve seo acısından olumlu olmaz.

-)Konu icersinde başlık ve alt başlık belirleyin, bunlar onemlidir, orneğin konuya başlarken, konunun ana başlığı haric tabi, konunun ic kısmın da, konuyu ozetleyecek onemli bi başlık atın ve o cumleyi secip, "BAŞLIK" yapın, ona h1 tagı vermiş olacaksınız, ve 2-3 tane de diğer onemli kelimelere alt başlık tagı verin.

evet bu kadar Seo Teknikleri yeter heralde, zaten cok detaya gerek yok, bunları duzenli yapmak yeter, tabi farklı kaynaklardan da Seo Teknikleri okuyup iyice bilgilenin, goruşmek uzere, kendinize iyi bakın...

http://kadircakar.blogspot.com.tr/2014/07/seo-teknikleri.html arkadaşlar bu blogda seo test yapıp kodladığım forum temasında bişeyler uyguluyorum, link vermek yasaksa birisi beni banlamadan uyarsın lutfen :ehule bu konu tarafımdan ozgundur.