(Ben yine anlatmak istiyorum HADİ !!!)
Batımda gun yine sokaklar ıssız, şarapkolikler ve para peşinde eli bıcaklılar, sabah yumruk konuşur, gecelerimde silahın notaları, derinde bir sela sabahları, gazetelerde olumun ibret etkisi, mafya evreninde yaratılan kahraman adamlar, haracla kazanılan gunahlar(GUNAH),evimin onune dizilen onca sarhoşun nağrası ve polisin etkisizce boş fiilleri, guvenliğim mi yoksa benliğim mi idam anlarında terlemekteki? kinime yemdi şiddetin meyvesi, bizse bunca yıkıma katıla katıla sırıtır olduk, eylemim rapimle fiile donuşecektir bilesiniz.Dağdan inme ayıların temelli cahiliyetine vizeyle karşılık verildi, kondular getirdi betonu, başbakan bir metro yerine doğamı geriye ver!... kulturum pic oldu, ozur icin dilekce ver!...ben yarındım ancak aldınız elimden bugunumu kimliğimden utanır oldum, Turkiye burası değil, hep sefil bakışlar onumun dokuzu psiko bunalım 24 saatte 3'lu cevirir sen-olum-kalım!...
(NAKARAT)
Dunya kerhanesinde bakire değilsin,tecavuz edenler var
gozlerim de sağanak yağışta, kalbim krizin bekcisi olmuş
Yak ta ver sigarama derdimi anlatayım duman olsun bu rapim
ben caresiz avare gezerken,gozyaşlarım yaşlanır oldu.
Bakışlarımda kara ifade,istifade edilemeyen o masumiyetim, yuzunde meymenet goremediğiniz tum liriklerimle bir butun ben,tuter tutun yazar cizer stilo.sadakatim gomuldu dilime. sus!...dedirtmedim. kus!... gunahların sevabı bulunamaz yunus.Prangalarda raks ederken ağlamaklı bakışın oncusu, kısır dongusunde tanıdık her bir muhterem cılız bitki ortusunde,tanıdık her bir muhterem cılız bitki ortusunde. civarda depremin korkusu ve bilgilerini yokla,fazla soru da sorma zaten halim kalmadı, hasta adamı yatağa yatırın artık, bin asırlık bekci ulkemin damarlarında kan bırakmadı, bazı bazı bazılarımız,tepeden izlerken kakılmışları, calınmış hırsları,sessiz yalvarışlarını duy gozlerimin,bak hadi!!!...
Sagopa Kajmer - Kalbim Krizin Bekcisi Olmuş
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema ve Sanat
- Müzik
- Şarkı Sözleri
- Sagopa Kajmer - Kalbim Krizin Bekcisi Olmuş