Anakronik bir kronik
rapte tek kalemde muhuru basan
o adamın adı bu şakası olmayan bir sert kafiye
Aka Sagopa-K mey dey mey dey
heey buyucu yaptı buyuyu
buyude gel tutulamaz her el
bu girdabın yokedici dongusunde yalpalan
sinsi sinsi yaklaşandır adını koydum şeytan
mubalansa cok sacma kalk uyan lan
polyanna kalpazan bi kahraman
(zaman yanan saman)
İnsan icin en onde gelen o altı harfli başlık Sağlık
birde morale ac yaşarsın bu aclıkla kıvranırsın
pili biten bi saat mecazlarında
gecen zamanın arkasındasın sago
harikalar diyarındasın
anıların kabuslarımın alevleriyle yansın
karamsar gokyuzumden yıldızımsa kaysın
Cerenin canını trafik alsın
Vakitsiz olumlere akıttığım goz yaşlarım icin
surtuk kader utansın .
Anlaşılmayan cumleler kurdum ben
hep şair hep gecmişe dair betimlemelerimle
negatif elektrik , Simetrik doğruluk ikilemde
Kalmışlığın optimist acılımıydı sinonimin eş anlamını algılayamıyan yamyamların dunyasında
sıratı gecmek icin ruşvete başvuracakların kefeninde cepti umut dunyayı yarın olecekmiş gibi yaşayanların aklında yanıtsız sorular kara bulut gibi dolaştı yılları meditasyon hipnozunda taşa tutup.
sonsal bir yargıdır belki olum kim bilir sorsan birine korsan bir avcıdır olum mayın tarlalarında tek bacağını kurban etmiş bir zulumden arta kalan dolum itiraf etmek kolay ve insan oğlu her bolum aynı senaryonun parcası iki yakası bir araya gelmeyecek doğu-batı kulturunde birleşmiş milletler kavgası hikaye senkron uydurulmuş gari gori şeriban kaygası kayıp akıllar mağarası .
Sayhaa Buran Amilim Benim İcimdeki Şeytanın Ensesindeyim Destur De Breh!! Berduşa Name Yakma Cek Git İlerle Milim Milim.
Sayhaa Buran Amilim Benim İcimdeki Şeytanın Ensesindeyim Destur De Breh!! Berduşa Name Yakma Cek Git İlerle Milim Milim.
Yeryuzune tohum gibi sacmışım oluleri
izini dunyayı vurmuş binlerce insanın kulleri
Dunya soyle senin hamurun benmiyim
neler yaptınki benimle geleceğime kusermi benliğim
depremlermi aldı can ? canına kıyan masumlarmı ?
serzenişte butun gonuller durup dururken yıkılan evlermi neyine guveneyim ? bir damla umut at tarlama bende doğan guneşle umitlenip şarkılarımı soyleyeyim sana yada ipsiz kuyunun dibine inip karanlıktan oleyim ben bu dunyada zaten masum bir koleyim her gune ayrı bir renk getir dunya sessiz cığlık atanlara yurek dunya soyle ne yaptın bizimle sadece oyuncak birer bebek .[oyuncak birer bebek]
Sagopa Kajmer - İcimdeki Şeytanın Ensesindeyim
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Müzik
- Şarkı Sözleri
- Sagopa Kajmer - İcimdeki Şeytanın Ensesindeyim