Ocak ayında kendi yazılarım olan ozgun blog sayfası actım. 103 sayfa yazı yayınlamışım. Ama adsense surekli bana bu metin yetersizliği reddi gonderiyor.
Sayfayı inceleyip neyin yetersiz olduğuna yardım edin lutfen. Sinir oldum yaaaa. Alıntı hicbir icerik yok.
Metalari eklemişim. Sorun ne ya????
AdSense başvurunuzun durumu
Google AdSense'e gosterdiğiniz ilgi icin teşekkur ederiz. Başvurunuzu inceledik, ancak maalesef şu an icin AdSense başvurunuzu kabul edemiyoruz.
Başvurunuz aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir.
Yetersiz icerik: Sayfalarınızın AdSense tarafından onaylanıp sitenizde alakalı reklamlar gosterebilmesi icin, sayfalarınızda, uzmanlarımızın inceleme yapabilmesine ve tarayıcımızın sayfalarınızın neyle ilgili olduğunu belirlemesine yetecek kadar metin bulunmalıdır.
Bu durumu cozume kavuşturmak icin aşağıdaki onerileri goz onune alın:
Sayfalarınızda yeterli metin bulunduğundan emin olun. Coğunlukla resim, video veya Flash animasyon iceren web siteleri onaylanmaz.
İceriğiniz yalnızca başlıklardan değil, tam cumlelerden ve paragraflardan oluşmalıdır.
AdSense'e başvurmadan once, sitenizin tamamen oluşturulduğundan ve yayında olduğundan emin olun. Siteniz hÂl beta durumunda veya "yapım aşamasında" ya da yalnızca web sitesi şablonu halindeyken başvuruda bulunmayın.
Reklam kodunu web sitenizin yayında olan bir sayfasına yerleştirin. Bunun ana sayfa olması gerekmez, ancak icerdiği AdSense reklam kodu dışında tamamen boş olan test sayfaları onaylanmayacaktır.
Ziyaretcilerinizin web sitenizin tum bolumlerini ve sayfalarını bulabilmesi icin net bir gezinme sistemi sunun.