Merhaba hemen forumda yeni olduğumu belirteyim.

Forumu baştan sona gezdim ne var ne yok en buyuk sıkıntı cek bozdurmakta olduğunu gordum. Ama şunu Soylemeliyim Yapı Kredi İşinizi komisyonla halleder. Asıl onemli konu Citybank ın yaptığı bu buyuk ayıp ve uluslara arası ticari bir anlaşmanın şartlarını yerine getirmemesi suctur. Bunu Google Yazdım fakat her hangibi bir şey cıkmadı iyi bir ingilizce ile metin oluşturalım ve Google merkezine Turkiye olarak bu ciddi sorunu ekleyelim. zira Citybank sahip olduğu sistemlerle bu cekleri 2 saat gibi bir kısa surede bozabilir. Banka calışanı arkadaşın bu konuda cok net ve kesin konuştu. Ama Sozu gecen anlaşmalardaki şartlar nedir neden yapılmaz hic bir fikri yok.

Ancak şuda varki her hangi bir bankadan tanıdığınız varsa komisyonda vermeden bu işi halldersiniz.. Hesap her zaman bir kac dakika icinde acılır. Cekin karşılığını bir anlamda bankalararası sistemde citybank ın doğrulaması gerekmemktedir amam bunu da yapmıyor. Bankalar hemen kendi kaynaklarıyla parayı tahsil eder hesabınıza gecirir. Bu sistem bir anlamda şoyle yeni işe alacağınız bir elamanı mutlaka referans verilen kişilerle birkac goruşmeden sonra işe alırsınız. cek konusunda guvenilmeyen siz değil cek sahibi lojistik ve mali tedarikcisi olacaktır. Bozdurmak istediğiniz banka sizi zaten hesap actırarak muşteri yapıyor. gerekli tum hizmetleri vermek zorundadır.

neyse umarın bir şeyler anlatabilmişlimdir kolay gelsin... İyi kazanclar..