Herkes faydalansın diye fiyat sadece 100 TL

Merhaba arkadaşlar. Webmaster forumlarında tr pinsiz adsense satışı yapıyordum fakat artık ailevi ve sağlık sebeplerinden dolayı adsense onayı alıp, hesabı satacak vaktim kalmadı. Cunku sıkıntısız onay alabilmek icin biraz zaman harcamak gerekiyor.

Yukarıda yazılı bulunan sebepten dolayı kendim kullandığım yontemler ve puf noktalardan oluşan Adsense onay alma eğitimimi (Yaklaşık 4.5 sayfadan ibaret PDF belgesi olarak) ve onay aldığım 12 adet site yedeğini sizinle cuzi bir ucret karşılığı paylaşmak istiyorum.

Oncelikle belirtmeliyim ki yedek nasıl kurulur, sql da değişiklikler nasıl yapılır, hosting nasıl alınır/acılır, header kısmına ilgili kodlar nasıl eklenir, domain nasıl alınır, domain panelinde yapılacak işlemlerin nasıl yapıldığı gibi basit konulara değinmedim. Bu işle uğraşanların coğu zaten bunları bilir. Bu hususu soyleyeyim ki siz eğitimi aldığınızda sıkıntı yaşamayalım.

Size vereceğim meteryal işlem sırasını, ince detayları ve puf noktaları anlatan yaklaşık 4.5 sayfadan ibaret bir PDF belgesi + 12 adet 12 si de DENENMİŞ VE ADSENSE ALINMIŞ OLAN)site yedeğidir. Pinterest siteleri değildir. Kendim titiz olduğum icin yontemlerimde titizdir. Bu nedenle sabırlı ve detaycı arkadaşların kullanmasını dilerim.

Ayrıca ben yedek site kurmayla, veritabanı guncellemeyle vs. uğraşamam. Sıfırdan kendim yapacağım. Nasıl onay alabilirim sorusuna cevabı da eğitim metninde bulacaksınız.

Eğitim iceriğinde wp-automatic gibi programla icerik cekme başka bir eklentiyle spinleme/ozgunleştirme , başka bir siteden botla icerik cekme gibi şeyler yoktur. Ki bunu kesinlikle onermiyorum.

Yukarıda anlatmış olduğum size vereceğim eğitim meteryali + 12 adet site yedeğinin ucreti 100 TL dir. Fiyatta pazarlık etmeyin zaten forumda bir adsense 250 TL den satılıyor Memnun kalacağınızdan adımın Murat soyadımın Şencan olduğu kadar eminim.

Hayatta 1 dk sonraya bile garantimiz yoktur. Bu Adsense onay konusunda karşımızda olan sistem Google. Bu sebeple yaptığınız işlemlerden (sırası ve zamanı) veya Google Adsense tarafından herhangi bir yaşanacak olumsuz duruma istinaden garanti vermiyor iade de kabul etmiyorum. Ki iade olayı bu işte komik olur Emeğimi de zayi edip eğitimi internette dağıtan kişilere (eğer olursa) hakkımı kesinlikle ve kesinlikle helal etmeyeceğim.

Ref verilmeyecektir.
Referanslarım icin web sitemin incelenmesi yeterli.

Odeme yontemi : Enpara, Vakıf, İş, Ziraat

İletişim icin PM gonderebilirsiniz veya telefon,whatsap, skype ile ulaşabilirsiniz.

İletişim/Whatsapp : 0541 299 35 40 (İşimden dolayı hafta ici 08.00-17.00 telefon yanımda değil.)
Mail : [email protected]