Merhaba cok değerli SEO KAYNAK okuyucuları. Bugun Google verilerinden yararlanarak, 2013 yılının son aylarında internet uzerinden en cok talep edilen urunlerin verilerini yorumlayarak paylaşacağım. Eğer e-ticaret ya da dropshipping yapmak istiyorsanız ve kararsızsanız; nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız bu veriler size bir ışık tutabilir.

Elde ettiğim verileri tablo halinde Excel'de duzenledim. Sizler isterseniz aranma hacmine, isterseniz de rekabet oranına gore arama sonuclarını sıralayabilirsiniz. Arama sonuclarında medikal urunlerden, yazılıma; fiziksel urunlerden(cd, plak, oyun, film dvd'si), internet urunlerine kadar pek cok veri elde ettim. Ustelik arama hacimlerini de ayrı olarak araştırdığımda her ay yukselen ve popularitesi artan; ancak Turkiye'de dahaca satışı cok yapılmayan urunler de var.

Bu listede dikkat edilmesi gereken nokta; urunlerin genel kalitesi ve satın alınma tahmini. Yani aylık aranma hacmi "50" olan urunler de listede var. Ancak tek urunden 50-100 TL gibi bir kazanc sağlamanız halinde satışta bu 50'nin yuzde 20'sine satış yapsanız 500 ile 1000 TL arası bir kazanc sağlayabilirsiniz. Bunu mutlak suretle goz onunde bulundurun. Eğer yorum bırakırsanız buradan da bilgi paylaşımına ve tartışmalara devam edebiliriz.

İndirmeden Once Facebook Sayfamızı sosyal medyada paylaşmanız gerekmektedir. Bunun icin aşağıdaki yontemlerden birtanesini secebilirsiniz;

Facebook'ta Paylaşmanız Tweetlemeniz Google Plus'ta +1'lemeniz(Benim icin en makbuludur) Ardından indirme linklerine yoneleceksiniz

İNDİRME LİNKİ; http://seokaynak.blogspot.com/2013/08/turkiyede-internet-uzerinden-en-cok.html