Cok değil bundan birkac sene once ulkemizde Turkce SEO kaynağı sıkıntısı yaşarken birden her yerimiz Turkce SEO Kaynağı ile doldu. Anlam veremediğim bu hızlı gelişme nasıl oldu bende bilmiyorum. Ancak şunu cok net biliyorum; 2007 2008 senelerinde, ulkemizde SEO hakkında yazı yazan bir tane web sitesi yoktu. Şimdi Googleye SEO kelimesinden bir arama yapın ve gidin gidebildiğiniz kadar. SEOcu sitesi mi ararsınız, SEOnun sırlarının verildiği site mi ararsınız, SEO hocası mı ararsınız, Ohoooo ne ararsanız var. Demek ki biz doğuştan SEO uzmanıymışız ancak, bir kıvılcım bekliyormuşuz.
Hocasından imamına, katibinden doktoruna, bilimcisinden teknikcisine, teknisyeninden profesorune ne ararsanız arayın yahu. Eee ne oldu bu 3 5 sene icerisinde. SEO Nedir bilmezken nasıl oldu da bu kadar bilgi bir toplum olduk. Bundan 4 sene once bir tane adam gibi Turkce SEO kaynağı yokken; nasıl oldu da etrafımız SEO hocaları, profesorleri ile DOLU oldu. Nasıl cozduk SEOnun sırlarını da, SEO sırları diye siteler acar olduk. Simitci olmak gibi kolay bir şey mi bu SEO uzmanı denilen. Eee o zaman bende olaydım da, hay beye WebtirGite yazacağıma; SEOnun Kralı ilan edeydim kendimi o siteye yazayım; Kral Gibi!
Aldığınız domain ismine yakışır bir şey yaptınız mı siz onu soyleyin bence, 3 5 senede hicbir alanda uzman, hoca, profesor olunmaz Aga! Kendinizi kandırmayın, kendinizi kandırdığınız yetmezmiş gibi, garip ve komik siteler acarak insanları da kandırmayın.
Diyeceksiniz bana boyle olmazsa SEO bilimi nasıl gelişecek; efendim insanlar nereden oğrenecek bu SEOyu falan filan. Yahu sizin sitelerinizden SEO mu oğreniliyor sanıyorsunuz? SEO efendisi, hocası, uzmanı, katibi, kralı, profesoru diye site acılınca; SEOyu bildiğiniz anlamına mı geliyor? Veya siz nereden oğrendiniz de, kendinizi SEO kralı ilan ettiyseniz, bırakın adamlarda oradan oğrensin. Ben ne rekabete karşıyım, nede SEO sitesi acılmasına veya bu işlerden para kazanılmasına. Ben bilgisizce, cahilce ve insanları kandırmaya yonelik yapılan her şeye karşıyım. Şimdi adam gibi cevap verin, birinizde gercekten işe yarayacak bir uygulama gosterdi mi okurlarına? Biriniz oturup adam gibi nasıl işe yarar ve az emek harcayarak siteleri Googlede yukarı taşıyabileceğini anlattı mı insanlara? Yok demi; cunku kendinizde bilmiyorsunuz. E madem bilmiyorsunuz, neden SEO sitesi acıyorsunuz be mubarek?
Tuvalet kapılarında iceride biri olduğunda, DOLU yazar. Kocaman ve kırmızı olur genelde. Keşke ulkemizde yeni SEO sitesi acmak isteyenlerin karşılarına da kocaman DOLU yazısı cıkartan bir sistem cıksa. Evet, arkadaşlar bundan 3 5 sene once Turkce SEO Kaynağı yokken, artık DOLUyuz!
Bir onceki zatturuzumbak başlıklı makalemde; SEO, Turkce SEO Kaynağı DOLU ve SEO delileri konuları hakkında bilgiler verilmektedir. Sİ-TOP!
http://www.webtirgit.com/turkce-seo-kaynagi-dolu/