Cok dikkatle anahtar kelimeler hakkında, senin phrasing, kitaplarınızın ve bağlantıları zaman bir makale oluşturmak duşunmek veya Web icin Blog’a. Zaman akılda bir İnternet hedef kitle yazarken, her zaman iceriğini optimize emin olabilirsiniz arama motorları en iyi etki icin. SEO sitenize icin bloglar ve bit ve icerik oluştururken kullanmak istediğiniz bir şey; SEO her tek bir sayfada kullanmak istediğiniz bir şey değildir. Web sitenizin tum sayfalarınızı optimize beş yollarını oğrenin.

Arama motoru optimizasyonu hakkında sitenizin her sayfasında, sadece ana icerik sayfalarına duşunmek istediğiniz bir şey var. Link sayfaları, gezinme sayfaları, arama sayfalarında ve her şeyi arama-motoru dostu ve bircok insan cekmek icin optimize edilmelidir sunmak gerekiyor. Sitenize her bir sayfası gelen trafik cekmek istiyorum. Aksi takdirde, ne bu sayfalar bile sitenizde ne yapıyorsun?
Sayfa optimizasyonu 5 yol
SEO bir nedenle yapılır – arama motorlarının dikkat kazanıyor. Sonucların ne zaman belirli anahtar kelimeleri arama motoru tarayıcıları icine yazıldığı gorunmesini sitenize istiyorum ve yuksek kadar mumkun olan en iyi sonucları almak icin o listede gorunmesini sitenizi istiyorum. Eğer SEO hakkında, senin cabalarını makaleleri online ve yalnız blog yayınları sınırlamak değil ciddi bir konum. Sitenizdeki tum sayfalara yardım trafik getirdiğimiz anahtar kelimeler yer almalıdır.
Olsanız bile bir icerik parcası gosterilmiyor, orada arama motorları icin optimize edebilirsiniz sayfaları yolu vardır. Yeterli SEO cabaların Web sitenize koymak Think I’ve? Sayfaları optimize etmek icin beş yol – oğrenin ve daha fazla trafik elde etmek icin tum sen elinden geleni yapıyor emin olun.

alıntı