By: Bizimseocu.com
Unlu koşe yazarı Andrew Dennis tarafından yapılan araştırmayı incelediğimiz de SEO da trendin icerik ve link verme olduğunu goruyoruz.
Link verilecek iceriğin de tabi okunası olması en onemli unsurlardan biridir. Bir iceriğin link verilecek kadar değerli olması icin nelere dikkat etmeliyiz.
İcerik ve ilişkiler arasında oldukca guclu bir yapısı var. Bir icerik ne kadar iyi ise verilen linkinde gorunme olayı o kadar iyidir.
İyi icerik linkleri ceker ve linkler gorunurluk ve populerliği artırır. Buna rağmen her ceşit icerik de link cekmez ve link ceken icerik turleri icin dahi, varolan linkleri korumak icin stratejik adımlar gerekir.
Hangi iceriklere link verilmedir?
Seo hizmetinde icerik oldukca onemlidir.
İcerik turleri denilince aklımıza cok ceşit icerikler gelmektedir. Blog yazıları, makaleler, tanıtım yazıları, e-kitaplar, sunumlar, liste bilgileri, videolar gibi..
Farklı icerikler farklı amaclara (farkındalık, eğitim, donuşum vb.) hizmet eder. Bu nedenle, eğer linkler pazarlama stratejiniz icin bir hedefse linklerinizi korumak icin planlanmış icerikleriniz olmalı. Yalnızca icerik oluşturmak da yeterli değildir; icerik oluşturup link gelmesini beklememelisiniz. Bir link stratejiniz olmalıdır.
Link verilebilir icerikler oluşturmak icin ilk adım, insanların web sayfasına link verme sebebini anlamaktır. Bizimseocu.com SEO konusunda tecrubeleri ile sizlere kaliteli hizmet sunmaktadır.
Tags: Responsive, Seo, HTML, Web Tasarım, Seo Nedir ucuz seo, uygun seo, seo nediir, seo fiyatı, seo fiytaları, seo icerik onemi