[Mic Check]Rapim aldı beni benden vardım gerceğin doruklarına, yukarıda beni kucumsercesine bakan onca sinsi insan, duşmancasına rapimi bilmeden alay eden subjektifte yok olan, beyni ufalanan antirealist. Savaşın icinde dost arayan karşı taraf oda askeri gibi bocalayan bunca kişi yeah. Poponun kulturunde medyanın şebekleri, rapi aşağılayan kultur acizi oku cumleleri, sozlerinde silah barındıran rapin askeri gerceği kurşuncasına tetikleyen acemi kuvveti. Ac lirikleriyle gozleri dolduran parayı cukka yapan şoparın komedisi TV kapa bakma. Ben kıcımı yırtarken sen halı uzerinde keyfi dunya seyrinde dilberinle iş ustunde, perspektifin dar potansiyel bende. Attığınız her zar benim elerim.
[Nakarat]Yo! Check the mic, ... the like, rap yanında mic check. Rapin affı yok yeryuzunde caktı şimşek. Parlak gecinen boş duşuncelere sen res cek. Bana bakma her tarafta canlı gercek.
[Sirhot]Yukseldim bulutlardan sana geldim, bana bakma sana yolu gosterdim. Karanlıklar olacak yolu bulacak kadar cok durust olacak benim olacak. Yalanlarla karanlık odalarda seni bulacak olum kovalayacak. Sonuna kadar yapman gereken doğru tek şey; ozur dilemek, onune beni bilemek. Onun ap acık yolu bularak kac, sonuna kadar ac gozlerine kor duman alevi sac. Rapin avcısı yerde golge danscısı rap inatcısı ardcı depler sonucu olumun sancısı gibi hayat karanlıklarda yanına gelerek yaralar acacak, cıkıcı etkiler sıkıcı tepkiler bırakacak. (Sagopa yeah!) Sirhot izle bak tahtı kurutacak, beni izle karamsar korkularını gizle, ne oğrendin hayatta paylaş bizle. Duğum cozucu radikal fikir bolucu, insan olucu hayatta cehennem gorucu.