Makale satarak gecimini sağlayan on binlerce yazar var artık. Yazar sayısı artınca makale satışları da daha zor hale gelmiştir. Makale satışı arttırma yontemlerinden bahsederek makale yazarlarına destek olmak istedim.
Makale satışı arttırma yontemleri
Makale satışı arttırmak icin dikkat edilmesi gereken hususları maddeler halinde ozet olarak sıralamak istiyorum.
Yazdığınız makaleleri teslim etmeden once mutlaka en az iki defa gozden gecirin. Kelime ve noktalama hatalarını duzeltin. Makalenizi sesli şekilde okuyarak dikkatlice kulak verin, hoşunuza gitmeyen yerleri yeniden duzenleyin. Makale tamamen duzenlendikten sonra, teslim aşamasında makalenizin gorsel olarak goze hoş gorunmesini sağlayın. Başlıkları H1,H2,H3 olarak duzenleyin ve anahtar kelimeleri mutlaka bold ve altı cizili ya da italik olarak vurgulayın. Yazdığınız makalenin en alt kısmına iletişim bilgilerinizi ekleyin. Bunu alışkanlık haline getirin. Makaleyi teslim ettikten sonra revizelere acık olduğunuzu mutlaka bildirin. Makale satışı icin kaliteli ve guvenli forum sitelerini tercih edin. İyinet.com bu konuda en iyilerden bir tanesidir. Toplu makale siparişi veren alıcıları takip edin. Mutlaka iletişime gecerek ornek calışmalarınızı paylaşın. Orneğin 1000 makale siparişi veren bir firma, iyinet uzerinden bu alımı yapmak istiyor. Boyle firmaları mutlaka takibe alın. Ara ara tolu sipariş vermektedirler, bunlar sizin icin harika fırsatlardır. Makale satışı hakkında anlatacaklarım şimdilik bu kadar, siz de anlatımıma ekleme yapmak isterseniz yorum bolumunu kullanabilirsiniz. Makale satışı yapan arkadaşlara hayırlı satışlar diliyorum.