Google Webmaster Aracları icerisinde bulunan araclardan biridir.Eğer haklı veya haksız bir cezaya maruz kaldığınızı duşunuyorsanız,bir anti seo calışmasına maruz kaldığınızı duşunuyorsanız, dalgalanma sonucu sıranızı kaybettiyseniz,pagerank‘ınızda siteniz olumlu gitmesine rağmen duşuş yaşadıysanız bu arac tam aradığınız bir uygulama. Yeniden değerlendirme talebinizi yazarken samimi,icten ve acıklayıcı olmaya ozen gosterin.Buraya gonderdiginiz istekler google editorleri tarafından incelenip talebiniz uygun gorulurse gereği yapılıyor.Bu surec min bir hafta ort. olarakta bir kac hafta surebilir. Eğer haklı bir ceza yemiş iseniz oncelikle websitenizde yaptıgınız hangi değişiklik sonucu ceza yediğinizi bulup o değişikliği duzeltip daha sonra siteniz icin yeniden değerlendirme isteği gonderin.Yani kısaca bu bildirinin amacı hatanın sizde değil googleda olduğunu anlamasını sağlamaktır.Zaten isteği gondermeden once kabul ettiginiz ana başlıklar : Google’ın kalite kurallarını okudum ve anladım. Daha fazla bilgi. Bu site şu anda Google’ın kalite kurallarını ihlal etmiyor. İleride Google’ın kalite yonergelerine uymayı kabul ediyorum. Google’a neler olduğu hakkında daha ayrıntılı bilgi verin: Hangi işlemler ceza alınmanıza neden olmuş ve duzeltmek icin hangi işlemler yapılmış bunları yazın. Bir arama motoru optimizasyonu (SEO) işlemi uyguladıysanız, lutfen ilgili ayrıntıları not edin. SEO firmasını(kullandıysanız) ve işlemlerini belirtmek, yeniden değerlendirme isteklerinin ele alınmasına yardımcı olabilecek bir iyi niyet gosterisidir. Bu etki alanını yakın zamanda edindiyseniz ve siz edinmeden once yonergeleri ihlal etmiş olabileceğini duşunuyorsanız bunun icinde google ‘a yeniden değerlendir talebinde bulunabilirsiniz. Genel olarak, bir sitenin yeniden değerlendirilmesinden once, trafikten doğrudan kazanc elde eden sitelerin (orneğin, arama motoru optimize edici, iş ortağı programları, vb.), iyi niyetlerini gosteren daha fazla kanıt sağlamaları gerekebilir. Yeniden değerlendirme Talebi gondermek icin bu linke tıklayın

Kaynak