(Savaş)
Kadavra bahtı avlanır sonucta hakim oldu duyduğun buses yanılttı satrı beatle tattı rap hep,korpe fikri zzet etti yonleri deminde iz bıraktı is alırken sozlerimde sis bıraktı kep.Taze kurgular sonucta bağlanır devirde sundu hissi hissederki alcak tavrı koydu zikri bak,şukrederken ellerimde zanlı bulgular yarattı bilgi sovdu gozlerinde munzevi goruşse yak. Fonda koklanır cıkarla tanınmaz durustluk emme uctu dostca saygılar domaldı kin kufurlu aşka, zaman ovdu omru her dakika kolpa kuble yaktı dilimi actı ağzı yuttu tezimi şimdi son dakika. Rampalaştı yollarım başında cok gerildi iplerim cekildi terse vurdu keyfi kactı dunlerin, ve sek katıldı davetimde icki kargaşayla karşılaştı gozbebeklerimde ağlamış tanım senin.
NAKARAT
Dynamic dimağ, saldırırdı ruh eşim tipinde toy cocukla, bilgi isteğim odullu bol tokatla, insanımda yok nezaket, yobazla aktifim bu metropolde eşgalimdi eşkıya.
(Laedri)
Siz iclerinde kalbimin direklerinde bayrak actınız yureklerimde mutluluk kanatlı saldınız semaya, ruyama goz dayanmaz itibarı yok mudavim olmuş eller hakkı tanımamak mı sevda? Hibe ettim adımı hakka hatrı yok ve hakkaten bir kaygı kaymamış dilimde bence bunda kastı yok rapin, mudavimim misafirim ben akla akşam ustu bendeyim nedendi sorma bende icime hasretim. Arzuhalci arzum ellerinde bir buket temenni munferit bu Laedri kimsesiz kalem kağıt kiralık istifalık hislerim var. İsraf ettim istif istemem duzeltme dermek istesem kusermi bahce. Lehceler kısıtlı bak satırlarımda darda kalmış imlalar kurrayla cekilecekse cek ve yerine koy, yoruldu ellerim beter bu son dem betermi dunden, yarın guneşten ellerin de batacak oğren.
Sagopa Kajmer - Eşgalimdi Eşkıya
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Müzik
- Şarkı Sözleri
- Sagopa Kajmer - Eşgalimdi Eşkıya