Tavsiye uzerine, Google'da yok yere banlanan bir sitemin yeniden indexlenmesi icin re-inclusion request vs. yapmıştım. "Teşekkurler, ilgileneceğiz" tarzı birkac otomatik cevaptan uzun sure sonra, nihayet bugun "site durumunun muhendislik ekibine iletildiğini, bir sure icinde daha ayrıntılı araştırılacağını" bildiren bir mail gondermişler("further investigation" demiş bir de vay vay sanırsın ki cinayet aydınlatıyor salak).Bir kac hafta icinde bakarlar diye tahmin ediyorum.
Sitede gateway/fake sayfa, kucuk font gizli yazı vs.ile keyword yazma gibi şeyler zaten yok. Ama bununla birlikte;
-Link sitesi olduğu icin haliyle anasayfada cok fazla link var.
-Cok sayıda icice tablo var.
-Meta keywordum biraz fazla(ama hepsiyle ilgili bir site de kayıtlıdır nasılsa
-Linkdash ve gotlinks gibi iki tane otomatik linkexchange servisine uyeyim, onlara ait iki tane link sayfam var.
Site yeniden incelendiğinde bunlardan dolayı bu herifler sorun cıkarırlar mı, dikkat etmek gereken bildiğiniz hususlar varsa soyler misiniz? Ne yapmak gerekiyorsa yapalım da bitsin artık bu sacmalık. indexlerse eyvallah.Yok indexlemezse de s.... kadar Sıkıntı geldi artık bu Google dallamalarından, Kolordu denetlemesine cıkıyoruz sanki