arkadaşlar sitemin sorununu hala cozemedim ilk kez boyle bir sorunla karşılaşıyorum.
rakip analizlerimi iyi yaptım bir tanesi domain den kazanıyor bir tanesi eski yontemlerden olan tag klasoru oluşturup otomatik link cıkartıp index sayısını fazlasıyla artırmış. otomatik 3 5 cumle yazı ekleyip devam etmiş sıralaması gayet iyi.
onları taklit ettim + olarak bir cok blogda sitemi paylaştım google+ twit face gibi sosyal medyadanda trafik cekmeye devam ediyorum fakat sitem 1 gun ilk 50 icinde dalgalanırken 2. gun ya sıralamadan tamamen duşuyor yada +200 sıralamalarına geriliyor sitemi inceleyip yardımcı olabirseniz sevinirim bunun icin cuzzi bir ucret dahi odeyebilirim.

daha cok ayrıntıya girecek olursam bu zamana kadar yaptığım seo calışmaları dahilinde ilk kez boyle birşeyle karşılaştım hostin tabanlı dır diye duşunup hosting firması değiştim TURKİYE tabanlı şuanda web sayfamı beğenmemiştir duşuncesiye web sayfamıda değiştirdim. wm aracı seo değerlendirme puanı 93 seo hocası seo değerlendirme puanı 72
ilk kez muşterime mahcup olmak uzereyim fikir dahi olsa yapmam gerekenleri (5 yıldır bu işin icindeyim) soylerseniz sevinirim. yada daha once başvurmadığım bir yontemse oğretebilirsiniz. teşekkur ederim. iyi calışmalar herkese

NOT: ucret odeyecek olursam bu sorunla bir daha karşılaşmamak adına sorunun nasıl duzelteceğimizi oğretirse daha tatmin edici olur şimdiden teşekkur ederim.

site adı malatya atak

2.NOT eklemeyi unutmuşum bazı arkadaşlar google onbellekte olduğu pc den bazen oyle gorunebilir diyor olabilir cash temizleyip farlı pclerde farklı ip lerdede test edilmiştir.