muzakeremiz aheste taksit liste sanki hediye kambur kambur ustune yapma etme uyma jeste hepsi nekre duştu cemre tek bi metre dikti yokuşu piyango vuruşu yoruma kapalı dargın kokusu sabit kolera duruşu perde altı insan kokusu getirdi kaanat artık en huşu depara kaptıhuzur kactı kalbim kutulu kural tanımaz oldu her duru ustune simler savrulu mart yaşandı rap cıraktı kara kalemle noktalandı ben duraktım son durakta yolculandım kalbim kırık tıbbi yaratık yelkovan sel aldı tarafsız tarafdım tartı sağda kaldı kahpe altı ve kolera uykusunda sıcradı

a hatırı sayalı doşeli dayalı nazarı ustune yıkılı vidası sıkılı kıyamette alaca karanlık kuşağı bedenim dik suratım baş aşağı buyrun oturun şafa yaşa paşa taşa kolera kafa kıvamı haşlamak kipriği yandı her dal sigarada yarım anastezik bir pirana sagopa ultra ince karma maltra beni dip firize bağla tadım iyice kacmakta kokume işlemiz bir fobya herkes cekti kopya 3,5 tan 4luk iddia iste bir yuzun vermezsem iki yuzun kara tam bi rampa liriklerim ucurtma kapalı tıkılı kutuda kafanı fazka takma derine dalma
nakarat
bas damarlarıma sızlasın azami hırsımın desteği olmasa hasmın hucumlarına care arar bulamaz ki oylece yığılır maskot bir şansın