Merhabalar, bir cok kişinin yaşadığı sorunlardan birisi olan Google benim işletmem doğrulama kodunun gec gelmesi veya hic gelmemesi. Bunun icin yapacağımız bir kac şey var onlardan bahsedelim. Oncelikle bir ipucu verelim sonra diğer konuya gecelim...Sizle benim aynı ilce de olduğumu duşunun ve birbirimizi tanıyoruz.Benim haritam var ama siz daha yeni başvuru yapacaksınız, eğer ki siz başvuru kısmında benim telefonumu kullanır iseniz %95 size doğrulama seceneği olarak direk sms ve telefon ile doğrulama gelecektir.Bu sayede 10 dakika da işletmeyi onaylayabilir siniz. Onayı aldıktan 24 saat sonra paneliniz de kendi telefon numaranızı yazıp diğer bilgilerinizi de guncelleyebilirsiniz...
İkinci yontem ise şudur, eğer ki posta kodu 14 gun icinde gelmedi ise panele giriniz, daha sonra sol kısımda destek bolumu var oraya tıklayarak sağ tarafta acılan kutucukta ki en alt kısma gelin ve
Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var? linkine tıklayarak doğrulama seceneğini işaretleyiniz. En az 14 gun once başvuru yaptım 2.secenek yani buna tıklayın ve en altta bizimle iletişime gec linkine tıklayınız. Burada ki bilgileri eksiksiz olarak doldurup yolladığınız da ortalama 24 saat icerisinde donuş sağlıyorlar...
Videolu Anlatım : ( Videoda ses sorunu var, kusura bakmayın cekim konusunda cok iyi değiliz gayemiz sadece gorsel olarak da gostermek )
Kaynak : Google Benim İşletmem Doğrulama Kodu