Merhaba Değerli Oğretmenlerim Alan Secimi İcin goruş ve onerinizi rica ediyorum ben vakit var zannediyordm ama bu gunden itibaren pazartesi ye kadar vaktim var sabahına kadar lise 1 okuyorum ve alan secimi yapmam lazım o gune kadar yorumlarınızla inş. akıllıca bir tercih yapacağım....

İlk Donem 2.Donem
Matematik: 3 5
Kimya: 4 4
Fizik: 3 5
Edebiyat: 3 3
Biyoloji: 3 3
Tarih: 4 4
Coğrafya: 5 3
Dil Anlatım: 4 4

Değerli Oğretmenlerim ya TM Secicem Ya da sayısal....İnsanlarla diyalog kurup sorunlarını dinlemeyi seven biriyim normalde fazla konuskan biri değilim cekingenim ama olaylara akıllıca yorumlar getirerek insanların bircok kez takdirini kazanırım matematik problemlerini anlarsam cozmeyi severim eğer anlamamışsam hic yapmaya yeltenemem beceremem ve istemem...fizik konularının genelde bircoğu ilgimi cekmez ve sıkılırım...Şiir yazmayı ve bircok kez bazı konuları yorumlamayı ve insanların benim fikirlerimi dinlemesini severim...lise 1 edebiyatı , coğrafyası genel olarak ezbere dayandığı icin bu notları aldım aslında ezber sevmiyorum yapamıyorum...Tarih , Edebiyat gibi dersler mat,fizik gibi derslerden daha cok ilgimi ceker ama ezbere dayalı konularda hic kafam almaz ve isteğim olmaz edebiyatta ozellikle şair hayatları gibi konularda...Fizik kimya gibi dersleri dinlemeyi sevmesemde bi kac eski sınıftan kalma bilgilerle pekiştirp yapabiliyorum...Oks de Turkcede 25 sorudan 24 doğru 1 yanlş yaptım coğu paragraf soruları olduğu icin mantık kurup cevaplandırabiliyorum ve paragraf sorularını cozerken zevk alıyorum bilakis tarih sorularıda oyle tarih dersini dinlerkende cok zevk alıyorum ve dikkatimi cekiyor zaten okuduğum kitaplar genelde bu yonde...Acıkcası cok kararsızım ve ne yapacağımı bilmiyorum...Sayısalda meslek cok diye gitmemi isteyenler olsa da sayısalda tek tercihim muhendisliğin dalları olur sizce Gelecek zamanı duşunursek bu ozellikleride goz onune alırsak değerli oğretmenlerim meslek zenginliği ve gelecekteki onemli meslekleri duşunursek TM mi secmeliyim yoksa sayısal mı?Şimdiden teşekkurler...