Karşıyaka Spor Kulubu'nde 12 Ağustos'ta yapılan olağanustu genel kurulun ardından yeni yonetim gorev dağılımını yaptı. Mali olarak guclu bir yonetim oluşturan yeşil-kırmızılılarda Azat Yeşil başkanlığında Mustafa Karabağlı ikinci başkan, ekipte daha once başkanlığa aday olmasına rağmen tuzuk engeline takılan İlker Ergullu ise tum şubelerin sportif işlerinden sorumlu asbaşkan olarak gorev yapacak.

Kulubun gecmiş donem başkanlarından olan Ataturk Organize Sanayi Bolgesi Başkanı Cenk Karace mali işlerden, Tevfik Bilsev yatırımlar ve markalaşmadan, Mustafa Taşova ise futboldan sorumlu asbaşkan olarak yonetimde yer alacak. Futbol şube başkanlığını Ayhan Gultekin, şube yonetim kurulu uyeliğini ise Osman Dal ve Celal Doğanalp ustlenecek. Kulubun saymanlığı gorevini Hasan Yıldırım yurutecek.

Basketbol şube başkanlığına kongre oncesi beklenildiği gibi Tamer Ustaoğlu gelirken, basket şubesinde Bulent Kural, İlker Akpınar, Koral Kalpaklıoğlu, Ozgur Okan, Rıdvan Gurgonul, Serdar Işıldar, Sertac İnamlık ve Yucel Yetik gorev alacak. Voleybol şube başkanlığına Veysi Kubba getirilirken, Berrin Baysak yonetim kurulunda olacak. Gokhan Şensan, Hakan Celiker ve Ziyanur Hasbay, tesisler, altyapı ve personelden sorumlu olurken, Bornova Belediyesi Karşıyaka Basketbol yonetimini Hakan İnan surdurecek. Genel sekreterlik ve hukuk işleri Tufan Konuk ve Onur Keleş'e bağlandı. Yeni yonetimin futbolda bu hafta iddialı transferlere imza attıracağı oğrenildi.