Galatasaray'ın başarılı savunmacılarından Kaan Ayhan, Olimpija karşılaşması sonrası acıklamalarda bulundu.
Kaan Ayhan maca iyi başladıklarını ancak kırmızı karttan sonra oyunun değiştiğini belirterek, "Cok iyi bir ilk yarı oynadık. Erken kırmızı karttan sonra oyunun karakteri değişti. 90 dakika iyi mucadele ettik. Bu şekilde ligde de devam etmek istiyoruz." sozlerini kullandı.
Oynadığı mevkinin kendisi icin fark etmediğini ve orta sahada da oynayabileceğini soyleyen Kaan Ayhan, "Son senelerde en cok stoperde oynadım. Hoca da bunu biliyor. Epeyi kullanıyor bu ozelliğimi. Orta sahada oynadığımda da kendimi iyi hissediyorum. Takımıma, pozisyon fark etmeden yardım etmeyi seviyorum." acıklamasını yaptı.
"HEPİMİZ MOLDE'Yİ İSTEDİK"
Hafta sonunda oynanacak Trabzonspor macıyla ilgili ise Ayhan, "Bu mac moral icin onemliydi. Aynı zamanda ulke puanı icin de onemli işti. Trabzonspor macına bu moral ve konsantrasyonla cıkıp kazanmak istiyoruz. Son macta istediğimiz skoru alamadık ama Trabzonspor macında kazanmak istiyoruz." diye konuştu.
Play-off turundaki rakipleriyle ilgili de konuşan Kaan Ayhan, "Hepimiz Molde'yi istedik. Milli Takım'la Faroe Adaları'nda pek guzel anılarımız yok. Benim tercihim, Molde'ydi. Bu şekilde devam edip Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz." diyerek acıklamalarını tamamladı.