Oncelikle garantisi varsa garantiye goturun bu işleri de pek beceremiyorsanız hic bulaşmayın tabletinize zarar verirseniz ustlenmem. Zaten cok basit her neyse konumuza gecelim. Arkadaşlar aylardır problem yaşıyordum cok takmıyordum fakat son birkac haftadır en ufak darbeye veya kendi kendine kapanması sonucu bu boyle olmaz diyerek cozum aradım ve kendi kendime cozumu buldum. Benzer sistem ise belki başka tabletler icinde cozum olabilir.
İlk once tabletimizin arka kapağını cıkartalım kredi kartı turu ince bir plastik parcayı arka kapağın birleşme noktasına zorlarsınız yavaş yavaş acarsınız tık tık diye cıkar. Tabletimizin arkasında 3 adet kablo turu şey olması gerek biri turuncu ikisi siyah renkte ustlerinde bant olması gerek onları cıkartıp kabloların takılı olduğu yerde sıkıştırmak icin parcası var kablonun ucunda duz siyah uzun parcalardır arkasından onları tırnağınız uzun ise veyahut kredi kartını takıp kolay şekilde acabilirsiniz hepsini acın ve kabloları cıkartın. Kabloların uclarını silgi ile silin. Kabloları yerine tekrar koyun aynı şekil actığınız o siyah parcaları ustunu itin eski şeklini alacak şekilde tık diye oturacaktır zaten kablo sıkışmışsa anlarsınız. Kapağı kapatıp tableti acın ve ozgurce kullanın sorununuz cozulmuştur. Dediklerimi yapamayan veyahut anlamayan arkadaşlar olursa konuya yazarak yardımcı olurum.
Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Darbe Alınca Kapanma Sorunu Cozumu
Galaxy Tab0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Tablet Bilgisayarlar
- Galaxy Tab
- Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Darbe Alınca Kapanma Sorunu Cozumu