Dostlar selamlar, gecenlerde başlıkta bahsettiğim Tab 3 Lite tablete EBA ve Zoom uygulamalarını yukleyebilmek icin Custom ROM attım. Cihazın Android surumunu 4.4.4'ten 7.1'e yukselttim. Yuklediğim Custom ROM (LineageOS) elimdeki cihazın SIM kartlı versiyonu icin olan bir versiyon, bu modelde de calışıyor ama 2 sorun yaratıyor. Bunlardan bir tanesi kameranın calışmaması diğeri ise cihazın kapalıyken şarj olmaması. Benim sorunum da burada başlıyor, cihazı sorunsuz kullanıyorum ama kapalıyken şarj edemiyorum. Eğer kapalı iken şarja takarsam batarya işareti geliyor ama şarj olduğunu gosteren ibare ve şarj yuzdesi gozukmuyor. Acıkken şarj edince daha uzun suruyor ve yaramaz kardeşim surekli tabletle uğraşıyor, ben de bundan dolayı bu sorunu duzeltmenin bir yontemini arıyorum. Ne yaparsam bu cihazı kapalıyken şarj edebilirim?

Custom ROM atma ile ilgili actığım konu bu:
[h=3] Android 5 altı cihaza EBA ve Zoom yuklemek[/h] Dostlar selamlar, elimizde Android surumu 4.4.4 olan bir Samsung Galaxy Tab 3 Lite var. Kardeşimin Online derslere katılabilmesi icin bu cihaza EBA ve Zoom yuklemek istiyoruz lakin surumunden oturu olmuyor. Biraz araştırdıktan sonra root atarak surum yukseltmesi yapılabileceği ve bu...
www.technopat.net