Merhaba,

Tableti yeni aldım. Android 11 son guncellemesiyle birlikte cok yavaşladığını fark ettim. Android 10'a donsem işler biraz daha iyi olur mu acaba diye merak ettim.

T507JXU3BVE2 numaralı son surum yukluydu. Direkt T507JXU3AUC7 Android 10'un son guncellemesinin firmware dosyalarını indirip Odin ile hatasız bicimde kurulumu başlatmak istediğimde kurulum başlamıyordu. Dosyada sorun olabileceğini duşundum, farklı bir kanaldan indirdim ve sonuc orada da aynıydı.

Son olarak Android 11'in ilk guncellemesi olan T507JXU3BUE1 numaralı surume sorunsuzca geciş yaptım. Ardından bu kez bir onceki surum olan yani son Android 10 surumune (T507JXU3AUC7) tekrar Odin uzerinden yuklemeyi başlattım.

Bu kez sorunsuz bicimde kuruldu. Reboot esnasında ekran bir anda gitti. Cihazın şu anda Android 10 kurulum ekranında olduğunu biliyorum ancak ekran yok. USB kablosunu takıyorum, ses geliyor tabletten ancak goruntu yok. Bildiğim kadarıyla kurulum ekranında uzun sure guc tuşuna basıldığında cihaz kapanmıyor. Bir turlu kapatamadım. Kapatsam tekrar download moduna alıp Odin uzerinden Android 11'e geciş yapacağım ancak yok.

Nasıl ilerleyebilirim?