Normal videoyu VR videoya donuşturme
Sanal Gerçeklik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Sanal Gerçeklik
- Normal videoyu VR videoya donuşturme
-
13-08-2023, 00:38:17Arkadaşlar iyi gunler. Evde can sıkıntısından bunaldığım zamanlarda en azından eğlenceli bir iki video izleyebilirim diye kendime sanal gerceklik gozluğu aldım. YouTube'da bununla ilgili bir dunya video var diye mutlu mesut bir videoya girip gozluğu denedim, acıkcası ben insanların sokakta gezip dolaştıkları turden videoları cok sevdiğimden denediğim video buydu. Artık 1080S'nin kalitesizliğinden mi yoksa ceken adamın kamerasından mıdır nedir bilemem goruntu sanki 240P gibiydi. İnternetten daha sonradan araştırdığımda bunun genel bir şey olduğunu oğrendim. Ben de normal bir videoyu side-by-side videoya donuşturmeye karar verdim. Bir iki uygulamayla bu işlemi gercekleştirdim fakat video istediğim gibi olmadı. Bahsettiğim şey şu; video iki parcaya bolunuyor ama bu sefer goruntu ekrana tam sığdığı icin cok basık duruyor, bir diğer seceneği uyguladığımdaysa video orijinal haliyle ikiye bolunuyor ama bu sefer alt ve ust kısımlarda inanılmaz boşluklar kalıyor. Bunu cozmenin bir yolu var mıdır arkadaşlar? Onerdiğiniz herhangi bir program var mıdır? Şimdiden teşekkur ederim.