PİT10 featuring PUSAT, T-ANGEL & KAYIP TUTKULAR
Nakarat (T-Angel):
yok gelmem artık beni bekleme aşk bitti artık yalan soyleme al yalnızlığını tukendi sevgi bende fazla duşunme
Pit10 Verse:
kimi mutlu kiminde yalnızlık ağıtları yazılmayı bekleyen mektup kağıtları her harf bana harbeder gibi gelir ama derbeder yurek usanmadı delir gel belir yanıbaşımda kimbilir belki de her tesaduf bir delil sana gore benim aşkım dalavere ama bana gore kalbim yara bere deniz kenarındayım sen yoksun rahatsızım icimdeki martıları ucurdum kanatsızım tutkularım kayıp ve bense sessiz ilerliyorum ama gittiğim yon belirsiz seni bekler bu yurek surekli kanatlanıp ucan bir melek turetti evet sensin o onumde siluetin sensiz olmuyo beni bitirdin
gun gelir ama gun biter ama dun gibi hatırlarım hatıraları satırlarım kalemimle can bulur tum kayıp tutkular aşkı tatmamış kalpleri tutuklar
Nakarat (T-Angel):
yok gelmem artık beni bekleme aşk bitti artık yalan soyleme al yalnızlığını tukendi sevgi bende fazla duşunme
Pusat Verse:
dokuldu gonlumden yapraklar hani nerde bulda topla yerde eteklerinden suzulen suyla kapıştı gozlerim sensiz her saniye seni ozlerim sozlerin bir yazıt beynime yazılan aşkın bir şarap yıllandıkca artan kadranı olsa bu sevginin direği kırılırdı eminim ibrenin esiri olmuşum kendi kalbimin mağlubu oldu gururum sevgimin duşunce ozgurluğum kısıtlandı tum sozlerimde adı saklandı baktığım resmin gunu benle yaşadı kaldı herşey yarım sanki ruyaydı buzkesildim sesini duyduğumda mutlu musun cidden yokluğunda?ozledim be seslenişini şeker duşun sensiz ben ne yer ne icer.nefes almaktı bende seni sevmek konuşmaktı bende seni duşunmek oldursunler artık kurtul benden once can cıkmalı bu bedenden kotuyum yaklaşmayın yanıma yuksek dozda bu aşk damarlarımda
Nakarat (T-Angel):
Pit10 - Kayıp Tutkular
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Şarkı Sözleri
- Pit10 - Kayıp Tutkular