Bunun yanında bazı durumlarda hicbir program acılmıyor. Bilgisayarım, geri donuşum kutusu, başlat menusu ve klasorler acılmıyor. Sağ tuş menusu acılmıyor bazen eksik geliyor, hatta bazen bilgisayar kapanmıyor.
Tune up utilities veya benzer programlar işe yaramıyor. Antivirus programı yuklu ve virus yok. Sistem geri yukleme kapalı, bu durumun herhangi bir programla alakası yok cunku benim kullandığım programların aynısını kullanan cok arkadaş(ve bu programların yuklu olduğu cok bilgisayar) var ama hicbirinde boyle bir sorun ortaya cıkmadı. Windows xp cd sini takarak "sfc scannow" gibi komutlarla bozuk dosyaların onarılmasını sağladım ancak faydası olmadı.
Bunun icin format atmak istemiyorum. Zaten format attıktan sonra da kısa zaman icerisinde aynı sorun ortaya cıkabiliyor. Bu sorunu ortaya cıkaran etken ne onu merak ediyorum.
Şuphelendiğim bir tek şey var. Coğu zaman mouse sağ tuşa surekli basıyorum. Mesela herhangi sitede birşey okurken veya gezerken surekli sağ tıklıyorum veya yazıları secip bırakıyorum(el alışkanlığı olmuş). Ancak bu durum, windowsun bu hale gelmesine sebep olabilirmi onu anlamadım...