Genel Değerlendirme Anketi
Mart 10th, 2011 admin
Rehberlik departmanı tarafından, öğretmenlere uygulanan bir anket örneği olan genel değerlendirme anketi.

ÖZEL YAMANLAR İLKÖĞRETİM OKULU

Genel Değerlendirme Anketi
Değerli Öğretmenimiz;

Sizlerin görüşlerinden yararlanabilmek için bir değerlendirme anketi hazırladık. Bu ankete vereceğiniz samimi ve açık cevaplar okulumuzun daha iyi bir seviyeye gelmesine katkıda bulunacaktır. Anketimizi cevaplamak için ayıracağınız süre için şimdiden teşekkür ederiz. (Anketin daha sağlıklı yapılabilmesi için isim yazmamanız daha uygun olacaktır)

Rehberlik Servisi
1.Okulumuzun genel eğitim seviyesini diğer özel okullarla karşılaştırdığınızda nasıl buluyorsunuz?
2.Şimdiye kadar olan bölümde, eğitim öğretim yılının yeterince verimli geçtiğine inanıyor musunuz? Hayır’sa niçin?
3.Kendinizi başarılı bir öğretmen olarak görüyor musunuz? Öğrencileri tam anlamıyla yetiştirebildiğinize inanıyor musunuz?Evet veya Hayır’sa, Niçin?
4.Kendiniz için yeni eğitim programlarına, seminerlere ihtiyaç duyuyor musunuz? Duyuyorsanız ne tür seminer ve programlara ihtiyaç duyuyorsanız?
5.Öğrencilerin daha iyi yetiştirilmeleri konusunda idareden beklentileriniz var mı? Varsa nelerdir?
6.Öğretmen verimliliğinin ciddi olarak takip edildiğine inanıyor musunuz? Bu konuyla ilgili önerileriniz var mı?
7.Aşağıda yer alan gruplar arasında sağlıklı bir diyalog ortamı oluşturulabilmesi için önerileriniz nelerdir?
İdare-Öğretmen :

İdare-Veli:

İdare-Öğrenci :

Öğretmen-Öğretmen :

Öğretmen-Öğrenci :

Öğretmen-Veli:

1.Bir ders yılının başarılı sayılabilmesi için ne gibi hususlar göz önünde bulundurulmalıdır?
2.Okuldaki problemlerin çözümünde takip edilen yollar ve bunlarla ilgili uygulamalara yönelik değerlendirmeleriniz nelerdir?
10.Okulda sıkıntı meydana getiren fakat konuşulamayan konular var mı? Varsa yazmak ister misiniz?

11.Okuldaki öğretmen toplantılarının daha verimli hale getirilebilmesi için ne gibi önerileriniz var?

12.Sizce okul yeteneklerinizden tam olarak yararlanabiliyor mu? Bu konudaki beklentileriniz nelerdir?

13.Okulun genel işleyişi ile alakalı problemlerde çözüm yolu olarak neler önerirsiniz?

14.Yazın ne yapmayı hedefliyorsunuz? Ayrıca yaz tatilinin okul açısından daha iyi değerlendirilebilmesi için neler yapılabilir?

15.Önümüzdeki yıl okulumuzun daha iyiye gitmesi için şu andan itibaren yapılması gereken şeyler nelerdir?