Saygıdeğer Meslektaşım;

Bu araştırma, Yeditepe Universitesi – Sosyal Bilimler Enstitusu / Eğitim Yonetimi ve Denetimi Yuksek Lisans Programı’nda tez calışması icin yapılmaktadır.

Araştırmanın amacı, Eğitimin Yerinden Yonetimi hakkında sizin goruşlerinizi almaktır. Sizden elde edilecek bulgularla bu konuda değerlendirmelerde bulunulacaktır.

Anket uc bolumden oluşmaktadır. Birinci bolum anketi dolduranın kişisel bilgilerini iceren 10 soru, ikinci bolum Milli Eğitim Bakanlığı’nın Yapı ve İşleyişi ile ilgili 35 soru, ucuncu bolumde ise Eğitim Hizmetlerinde Yetki Dağılımı hakkında 37 soru ve goruş bildirme alanı yer almaktadır.

Uygulamanın icinde bulunan sizlerin goruş ve onerileri, bu araştırmanın sonucları bakımından buyuk değer taşımaktadır. İstenen bilgiler, yalnızca araştırma amacı ile kullanılacak, başkası tarafından gorulmeyecektir. Bu nedenle ankete isim yazmanıza gerek yoktur.

Araştırmanın sağlıklı bulgulara ulaşması anketteki ifadelere vereceğiniz cevaplara bağlı olacağından, cevaplarınızın gercek anlamda goruşlerinizi yansıtması cok onemlidir. Ankette yer alan soruların tumunu ictenlikle yanıtlamanızı ve gereken ozeni gostermenizi diler, ilgi ve yardımlarınız icin teşekkur eder, saygılarımı sunarım.

Yasir GECİT
Yeditepe Universitesi / Sosyal Bilimler Enstitusu
Eğitim Yonetimi ve Denetimi Yuksek Lisans Programı
...
Anketi buradan veya [email protected] adresinden temin edebilirsiniz, doldurdugunuz bu anketi tekrar [email protected] adresine iletmeniz yeterlidir.

Tum Hocalarıma şimdiden teşekkur ediyorum.
Saygılarımla.