Gmail Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim?

- Gmail Hesap Kurtarma sayfasına gidin.
- Karşınıza çıkan ekranda şifrenizi unuttuğunuz Gmail adresinizi yazın ve İleri tuşuna basın
- Google hesabı ile kullandığınız son şifreyi girmenizi isteyecektir. Eğer hatırlamıyorsanız ‘Başka Bir Yöntem Dene’ butonuna tıklayın.
- Hesabınıza referans olarak gösterdiğiniz başka mail adresiniz varsa buraya yollayabileceğiniz doğrulama koduyla Gmail adresinize giriş yapabilirsiniz.
- Eğer referans mailiniz yoksa ‘Başka Bir Yöntem Dene’ butonuna tekrar tıklayın.
- Ardından bağlı olan telefon numaranıza doğrulama kodu gönderilecektir. Boş alana doğrulama kodunuzu yazın.
- Yeni şifrenizi oluşturun.
- Android telefon veya tabletinizde cihazınızın Ayarlar uygulamasını ve sonra Google ve sonra Google Hesabınızı yönetin'i açın.
- Üst taraftaki Güvenlik'e dokunun.
- "Google'da oturum açma" bölümünün altında Şifre'ye dokunun. Oturum açmanız gerekebilir.
- Yeni şifrenizi girin, ardından Şifreyi Değiştir'e dokunun.
- iPhone veya iPad'inizde Gmail uygulamasını açın.
- Sağ üstte profil resminize veya adınızın baş harfine ve sonra Google Hesabınızı yönetin'e dokunun. Gmail kullanmıyorsanız myaccount.google.com adresine gidin.
- Üst tarafta Kişisel bilgiler'e dokunun.
- "Profil" bölümünün altında Şifre'ye dokunun.
- Yeni şifrenizi girin, ardından Şifreyi Değiştir'i seçin.
- Google Hesabınızı açın. Oturum açmanız gerekebilir.
- "Güvenlik" bölümünün altında Google'da oturum açma'yı seçin.
- Şifre'yi seçin. Tekrar oturum açmanız gerekebilir.
- Yeni şifrenizi girin, ardından Şifreyi Değiştir'i seçin.
İNSTAGRAM DONDURMA Linki 2021 - Instagram Hesap Dondurma (Geçici, kalıcı instagram nasıl dondurulur?)iCloud Şifremi Unuttum: iCloud Şifre Değiştirme ve Sıfırlama Nasıl Yapılır?Instagram Şifremi Unuttum diyorsanız Instagram Şifre Yenileme ve Değiştirme Linki