Kadın futbolcunun zor anları! Köpek bikinisini çıkarmaya çalıştı'SENİ SEVİYORUZ'
Paylaşım üzerine aileden üst üste taziye mesajları geldi. Davin'in 'sözde' cenazesi ise Belçika'nın Liege kentinde düzenlendi. Törene aile üyelerinden birçok kişi katılırken gözyaşları adeta sel oldu. Baerten'ın en yakın arkadaşı Thomas Faut'un adama sarılırken 'Yemin ederim ağlıyordum. Şok oldum dostum, seni seviyoruz' dediği kameraya yansıdı.

Gece kulübünde dehşet! 3 çocuk annesini canlı canlı yaktılarHELİKOPTER GELİNCE HER ŞEY AÇIĞA ÇIKTI
Törende duyulan bir helikopter sesi ise bir anda dikkatleri üzerine çekti. Helikopterden inen David, törene katılanlara bunun bir şaka olduğunu açıkladı. O anlar sosyal medyada viral oldu.
The Times'a yaptığı açıklamalarda 'Ailemde gördüklerim beni sık sık incitiyor. Beni hiçbir şeye davet etmiyorlar. Kimse beni görmüyor. Hepimiz ayrı büyüdük' dedi ve ekledi:
Alıntı MetniLiseden eski sevgilisiyle yakaladı! 7 yıllık evliliği bitiren fotoğrafPes dedirten olay! 70'lik amca, 28 yaşındaki geliniyle evlendiZihinsel engelli kız amcasından hamile kaldı! Kürtaj olamayınca ülke karıştı